13 / 05 / 2024

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 46 üniteli Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temeli atılıyor. Etkinlik proje alanında 27 Ekim 2013 günü saat 14.00'te başlayacak...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaların hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır?

Depremden etkilenen vatandaşlar yıkılmış, ağır ve orta hasarlı binaları için bazı haklara sahip olabilecek. Peki, hak sahipliği açıklandı mı, nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Altın Kahini İslam Memiş herkesi şaşkına çevirdi! Altın ve dolarlarınızı satın bunu alın! Yatırımcıların ağzı açık kaldı

Altın Kahini uzmanı İslam Memiş'ten herkesi şaşkına çevirecek bir açıklama geldi. Altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini belirten Memiş'ten ''altın ve dolarlarınızı satın bunu alın'' diyerek yatırımcılara uyarıda bulundu. Yatırımcıların ağzı açık kaldı!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken dolar ise yatay seyrine devam ediyor. Altın ve dolar için yatırımcılar alım fırsatını kovalarken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın ve dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Açtı ağzını yumdu gözünü...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sefaköy Küçükçekmece Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Emad    Cavad tarafından açıldı.

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Moon Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi 500 bin TL bedelle Hasan Akçin tarafından açıldı.

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel Haberi

Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi temel

İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 46 üniteli Küçükçekmece Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin temeli atılıyor. Sağlık Bakanı Dr. Temel atma töreni, Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek.


Söğütlü Çeşme Mahallesi Halkalı Caddesi'nde yer alan etkinlik 27 Ekim 2013 günü saat 14.00'te...