19 / 05 / 2024

Küçükçekmece çatı kavgası

Küçükçekmece çatı kavgası

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle kavga çıktı.

Küçükçekmece'de komşular arasında çatı kavgası!

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle kavga çıktı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

Büyükçekmece'de inşaat kazası: 1 yaralı!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımına başlanılan binada bir işçi çatı katından asansör boşluğuna düştü. Hastaneye götürülen işçinin vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlendi. 

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Küçükçekmece'de ilginç bina yıkımı!

İstanbul'da yaşanan 5,8’lik depremde hasar gören Küçükçekmece'deki bir binanın yıkım çalışmalarına çatısına çıkarılan küçük bir iş makinesi ile başlandı...

Büyükçekmece'de can ve mal güvenliği riski taşıyan minare kaldırıldı!

Büyükçekmece’deki Nedim Erkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin çatısına yapılan 9 metrelik minare kaldırıldı.

Küçükçekmece 1/5000 ve 1/1000 nazım ve uygulama imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu Atıksu Kolektör İşletme Bandına ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece'ye Atatürk Evi inşa ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Akgün ilçeye bir Atatürk Evi kazandırıyor.

Büyükçekmece’de çatılar için devrim gibi karar!

Büyükçekmece Belediye Meclisinde alınan kararlar ilçe genelindeki yapıların çatı örtüsüne şehir estetiğine katkı sağlayacak yeni bir düzenleme getirildi.

Küçükçekmece imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Ayamama Deresi Kaynarca Kolu İSKİ Atıksu Kolektör İşletme Bandının revize edilmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Büyükçekmece Kara Afrika Müzesi'nin temeli atıldı!

Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz’un 50 yıl süresince Afrika’nın çeşitli bölgelerinden topladığı 450 parça mask ve materyallerden oluşan koleksiyonu, Büyükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kara Afrika Müzesi'nde sergilenecek.

Büyükçekmece Park Evleri'nin temeli atıldı!

Büyükçekmece'de 1971 yılında inşa edilen Akçimento Konutları'nın yerine Büyükçekmece Park Evleri inşa edilecek. Projenin temeli atıldı.

Küçükçekmece Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi ile İstanbul Cemevi Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği'nin ortak çalışmalarıyla hayata geçirilen 'İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Küçükçekmece çatı kavgası Haberi

Küçükçekmece çatı kavgası

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

Hürriyet'te yer alan habere göre, kavga Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Millet Caddesi üzerinde dün saat 14.00'da başladı. Buradaki gecekondunun bahçesinde bir süreden bu yana duran ve asbestli olduğu iddia edilen çatı malzemelerinin kaldırılmaması sebebiyle komşular arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Doğuş O., tartışma sırasında sinirlenerek eline aldığı bıçakla komşu kadınları kovaladı. Bunu gören kadınların akrabaları da evden bıçak alarak Doğuş O.'ya saldırmak istedi. Tarafları ayırmak isteyen bir kişi de yerden kum alıp fırlattı. Kavgaya karışan kadınlar da birbirlerine su döktü. İhbar üzerine olay yerine  sevk edilen polis ekipleri öfkeli komşuları ayırarak, Doğuş O.'yu gözaltına aldı. Polis ekiplerinin soruşturması...