27 / 04 / 2024

Küçükçekmece Çınar Sitesi için ortaklık sözleşmesi

Küçükçekmece Çınar Sitesi için ortaklık sözleşmesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Küçükçekmece Çınar Sitesi için Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnşaat Pazarlama ile ortaklık sözleşmesi imzaladı.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Büyükçekmece'de 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Gürpınar'da yer alan arsayı 16 milyon 89 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyükçekmece Tepekent Sitesi'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Türkoba Mahallesi, 109 ada 3 parselde yer alan villayı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Kavaklı ve Gürpınar mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü 11 milyon 242 bin 750 TL'ye satıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece fiyat listesi 2021!

Eşbah Yapı tarafından hayata geçen Küçükçekmece Marmara, Sanayi Sitesi'nde yükseliyor. Eşbah Yapı Küçükçekmece Marmara fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde yükselecek olan proje, Eşbah Yapı'nın daha önce hayata geçirdiği projeler konseptinde olacak. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Çınar Sitesi için ortaklık sözleşmesi Haberi

Küçükçekmece Çınar Sitesi için ortaklık sözleşmesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Küçükçekmece Çınar Sitesi için Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnşaat Pazarlama ile ortaklık sözleşmesi imzaladı.


Açıklamalar

Şirketimiz, Çınar Sitesi/ Küçükçekmece Projesi için,  Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnşaat Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile 13.07.2016 tarihinde Adi İş Ortaklık Sözleşmesi  imzalamıştır.

Söz konusu inşaat projesi toplam 51.880 m2 inşaat alanında gerçekleştirilecek olup, 405 adet daireden oluşmaktadır. Kat Maliklerine teslim edilecek 240 daire dışında, 165 adet daire Adi İş Ortaklığı tarafından satışa sunulacaktır.

   

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

Saygılarımızla,

          

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...