11 / 05 / 2024

Küçükçekmece dev lise Halkalıda nerede

Küçükçekmece dev lise Halkalıda nerede

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü, nereye yapılacak? Eğitim Kampüsü, Küçükçekmece Halkalı’da nerede hayata geçirilecek? Küçükçekmece Kampüs Lise projesinde son durum ne? İşte tüm detaylarıyla Küçükçekmece Eğitim Kampüsü…

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

Küçükçekmece'de bir milyon metrekarelik alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının İstanbul Küçükçekmece Gölü kıyısındaki bir milyon metrekarelik bölgenin yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını yok saydı. Planla dev arazi imara açıldı. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece kentsel dönüşümde öncülük yapıyor!

Uluslararası alanda ses getiren dev projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un dünyaya açılan penceresi olduğunu dile getirdi.

Büyükçekmece Toskana Vadisi'ne dev film platosu kurulacak!

Hollywood ve Bollywood'dan sonra dünyanın en büyük 3. film platosu İstanbul'a kurulacak. Van Damme'ın da ortak olduğu Long Road Production film şirketi, uluslararası yüksek bütçeli projelerini Büyükçekmece, Toskana Vadisi'nde hayata geçirecek.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi'ne lise yapılacak!

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi’ne mesleki ve teknik öğretim tesisleri ile yurt ve konferans salonları inşa edilecek.

Küçükçekmece'ye dev yatırım!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi.

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor!

Jean Claude Van Damme Büyükçekmece'de dev bir film platosu kuruyor. Ünlü Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme, Büyükçekmece'de kuracağı dev film platosundaki çalışmaları takip etmek üzere İstanbul'a geldi.

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü’ne son durum ne?

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü, nereye yapılacak? Eğitim Kampüsü, Küçükçekmece Halkalı’da nerede hayata geçirilecek? Küçükçekmece Kampüs Lise projesinde son durum ne? İşte tüm detaylarıyla Küçükçekmece Eğitim Kampüsü…

Celal Babayiğit: Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağız!

Büyükçekmece'de yeni bir meydan ve dev tünel yapacağını belirten AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Celal Babayiğit, "650 dönümlük İstanbul'un denize açılan en büyük meydanını yapacağız" dedi...

Hasan Akgün: Büyükçekmece turizm cenneti haline gelecek!

Mimaroba'da Kent Plus Sitesi'nin sakinleriyle kahvaltıda buluşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye 5 adet yat limanı yapıldığım söyledi. "Dev yolcu gemilerinin yanaşabileceği limanlar planlandı...

Küçükçekmece dev lise Halkalıda nerede Haberi

Küçükçekmece dev lise Halkalıda nerede


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından projelendirilen eğitim kampüslerinin ilki İstanbul Küçükçekmece’deki Halkalı bölgesinde inşa edilecek. 


Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Küçükçekmece Eğitim Kampüsü için belirlenen alanda zemin etüdü yapılması için Küçükçekmece Belediyesi’ne başvurdu. Yakın zamanda yapılması beklenen zemin etüdünden sonra raporlar Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilecek ve bakanlık Küçükçekmece Eğitim Kampüsü’nün inşasına başlayacak.


Eğitim kampüsü projesinin kuzeyinde İMKB Endüstri Meslek Lisesi yer alıyor. Kampüs arazisinin batısında Tema İstanbul, Dumankaya Konsept Halkalı, Sinpaş Bosphoruscity, Sinpaş İstanbul Sarayları, doğusunda Manolya Evleri, Avrupa Konutları Atakent 3, Soyak ve Olimpiyatkent gibi markalı konut projeleri bulunuyor. Kampüsün kuzeydoğusunda ise Atakent Stadı yer alıyor.





Küçükçekmece Eğitim Kampüsü projesi için 2013 yılında proje yarışması düzenlendi ve Sıddık Güvendi, Tunahan Koç, Barış Demir, Oya Eskin Güvendi'den oluşan Kolektif Mimarlar’ın...