02 / 05 / 2024

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü Halkalı Atakent eğitim kampüsü

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü Halkalı Atakent eğitim kampüsü

Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilecek Halkalı Anakent eğitim kampüsü projesinde durum ne? İMKB Endüstri Meslek Lisesi, Tema İstanbul, Dumankaya Konsept, Sinpaş İstanbul Sarayları ve Avrupa Konutları Atakent 3'e komşu proje ne durumda?

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel ilanı yayınladı! Sözleşmeli personel alım hangi tarihte olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruların ne zaman başlayacağı ve başvuru şartları henüz açıklanmadı. Fakat diğer detaylar belli oldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Meram Belediyesi'nden 34 milyon TL'ye satılık özel eğitim kurumu!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan özel eğitim kurumunu 34 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Red Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akdoğan tarafından kuruldu.

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahallem Emlak İnşaat Gayrimenkul Aracılık Ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Tırımoğlu ve Nuray Tırımoğlu tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü Halkalı Atakent eğitim kampüsü Haberi

Küçükçekmece Eğitim Kampüsü Halkalı Atakent eğitim kampüsü

Halkalı Atakent eğitim kampüsü!


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından projelendirilen eğitim kampüslerinin ilki İstanbul Küçükçekmece’deki Halkalı bölgesinde inşa edilecek. 


Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Küçükçekmece Eğitim Kampüsü için belirlenen alanda zemin etüdü yapılması için Küçükçekmece Belediyesi’ne başvurdu. Yakın zamanda yapılması beklenen zemin etüdünden sonra raporlar Milli Eğitim Bakanlığı’na gönderilecek ve bakanlık Küçükçekmece Eğitim Kampüsü’nün inşasına başlayacak.


Eğitim kampüsü projesinin kuzeyinde İMKB Endüstri Meslek Lisesi yer alıyor. Kampüs arazisinin batısında Tema İstanbul, Dumankaya Konsept Halkalı, Sinpaş Bosphoruscity, Sinpaş İstanbul Sarayları, doğusunda Manolya Evleri, Avrupa Konutları Atakent 3, Soyak ve Olimpiyatkent gibi markalı konut projeleri bulunuyor. Kampüsün kuzeydoğusunda ise Atakent Stadı yer alıyor.




Küçükçekmece Eğitim Kampüsü projesi için 2013 yılında proje yarışması düzenlendi ve Sıddık Güvendi, Tunahan Koç, Barış Demir, Oya Eskin Güvendi'den oluşan...