04 / 05 / 2024

Küçükçekmece fabrika ihalesi

Küçükçekmece fabrika ihalesi

Küçükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Küçükçekmece Cumhuriyet Mevkii'nde bulunan kargir fabrika ve bahçeyi satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 58 bin 592 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım ihalesi 26 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 3. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 26 Nisan 2022 tarihinde davet usulü ile yapılacak.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım ihalesi 15 Eylül'de!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle 1.Etap 4.Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. 

Küçükçekmece'de 79.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Küçükçekmece 3. İcra Dairesi, Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 79 milyon 720 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesi Almanya'ya uzandı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'ün, Alman ortaklarına yat limanı ihalesinde kolaylık ve kayırma sözü verdiği mektupları Dortmund Savcılığı'nın eline geçti.

Küçükçekmece'de 31.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi, Yeşilköy Yolu üzerinde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 31 milyon 778 bin 817 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Küçükçekmece Bizim Mahalle Konutları ne zaman başlıyor?

Küçükçekmece Bizim Mahalle Konutları'nın ilk iki etabının ihalesi 26 Eylül ve 28 Eylül'de gerçekleştirilecek...

Küçükçekmece Bizim Mahalle Evleri!

Küçükçekmece Bizim Mahalle Evleri'nin yapım ihalesi Eylül ayında ihaleye çıkıyor. Bizim Mahalle projesi Emlak Konut tarafından hayata geçiriliyor...

Büyükçekmece Albatros arazisinin ihalesi 11 Nisan'da!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Atatürk Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 160 milyon TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece fabrika ihalesi Haberi

Küçükçekmece fabrika ihalesi

Küçükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Küçükçekmece Cumhuriyet Mevkii'nde bulunan kargir fabrika ve bahçeyi satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 58 bin 592 TL olarak belirlendi.


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU


2015/17 SATIŞ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Taşınmazın Özellikleri : İstanbul İl, Küçükçekmece İlçe, 2279 Parsel No, KÜÇÜKÇEKMECE MAHALLESİ CUMHURİYET MEVKİİ Mahalle/Mevkii, Satışa konu taşınmaz, Küçükçekmece Tapu Müdürlüğü tarafından tanzim ve tasdik edilmiş olup, Küçükçekmece İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Aşık Veysel Caddesinden ayrılan Manolya Sokak ile Goncagül Sokak köşesinde, tapunun 5 pafta 2279 parsel numarasını teşkil eden ve Manolya sokaktan 3, Goncagül Sokaktan 20-22 dış kapı numarası alan 980m2 miktarlı “Üstünde evi olan...