05 / 05 / 2024

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengizhan Vural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdatek Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Erdi Genç tarafından kuruldu.

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Seva Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Seda Aktürk tarafından kuruldu.

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömse Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güven tarafından kuruldu.

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetrez Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Çetrez ve Olcay Çetrez ortaklığında kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çk Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kaya ve Öznur Çökelek ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengizhan Vural Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Küçükçekmece İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıdaki faaliyetler teşkil etmektedir. 1-Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel kesime ait konut, prefabrik , sanayi sitesi,otel,okul,hastane,iş hanı,park,bahçe,çevre düzenlemesi,çöp toplama,dolgu tesfiye,kanal,kanalizasyon,su şebekesi,her türlü alt yapı kat karşılığı inşaat gibi her nitelikte ve özellikte binaların ve tesislerin yapı taahüttünde bulunmak ve bunlara ait bilimum sıhhi tesisat altyapı dekorasyon,plan,proje ihalelerine katılmak,taahhütleri yürütmek,sonuçlandırma 2-Her türlü yol,tretuvar,asfalt,kanal,bordür,konut,sınai tesis,harfiyat,dolgu ve sair yapı işlerini malzemeli,malzemesi yapmak ve bu mamüller in üretileceği fabrikaları,atölyeleri,tesisleri kurmak,kurdurmak. 3-Konusu ile ilgili yol,su,elektrik ve sair her nitelikte ve özellikte kamu ve özel...