19 / 05 / 2024

Küçükçekmece komşu kavgası

Küçükçekmece komşu kavgası

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle kavga çıktı.

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Büyükçekmece olası İstanbul depremine hazırlanıyor! Kentsel dönüşüm kapsamında şu ana kadar 48 bin konut yenilendi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, şu ana kadar Büyükçekmece’de 48 bin binanın yenilediğini açıklayarak çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Büyükçekmece'de 16.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Gürpınar'da yer alan arsayı 16 milyon 89 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Küçükçekmece'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık adak satış yeri ve depo!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 0 ada 5926 parselde yer alan adak satış yerini ve depoyu 13 milyon 536 bin 117 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Kötü komşuyla nasıl mücadele edilir?

Çoklu yaşam alanlarından biri olan apartmanlarda yaşanan en büyük sorun komşuluk ilişkileri oluyor. Peki, sorun çıkaran komşu için neler yapılabilir? Hangi durumlarda komşularımızı şikayet edebiliriz?

‘Çürük raporlu’ Büyükçekmece Adliye binası hala tahliye edilmedi!

Olası bir depremde ağır hasar ve yıkım riski olduğu için acil boşaltılması bildirilen Büyükçekmece Adliyesi için henüz harekete geçilmedi. Avukat Orhan Kılıç, yüzlerce insanın ölüm tehlikesi yaşadığını aktardı.

Büyükçekmece'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Merkez Mahallesi Çifte Maslak Mevkii, 802 parselde yer alan tarlayı 7 milyon 891 bin 200 TL'ye satıyor.

Konya'da komşu kavgası: 6 kişi yaralandı!

Konya'da iki komşu arasında binanın ortak kullanım alanıyla ilgili kavga çıktı. Olay sonucunda her iki taraftan 3'er kişi olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Küçükçekmece'de komşular arasında çatı kavgası!

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle kavga çıktı.

Küçükçekmece komşu kavgası Haberi

Küçükçekmece komşu kavgası

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

Hürriyet'te yer alan habere göre, kavga Küçükçekmece İstasyon Mahallesi Millet Caddesi üzerinde dün saat 14.00'da başladı. Buradaki gecekondunun bahçesinde bir süreden bu yana duran ve asbestli olduğu iddia edilen çatı malzemelerinin kaldırılmaması sebebiyle komşular arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa süre sonra bıçaklı kavgaya dönüştü.

Doğuş O., tartışma sırasında sinirlenerek eline aldığı bıçakla komşu kadınları kovaladı. Bunu gören kadınların akrabaları da evden bıçak alarak Doğuş O.'ya saldırmak istedi. Tarafları ayırmak isteyen bir kişi de yerden kum alıp fırlattı. Kavgaya karışan kadınlar da birbirlerine su döktü. İhbar üzerine olay yerine  sevk edilen polis ekipleri öfkeli komşuları ayırarak, Doğuş O.'yu gözaltına aldı. Polis ekiplerinin soruşturması...