15 / 05 / 2024

Küçükçekmece Özgür Residence nerede

Küçükçekmece Özgür Residence nerede

Özgür Residence fiyat listesi daire alternatiflerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının ortalarında teslim edilmesi planlanan projede 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkanı bulunuyor.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan düşük emekli maaşlarına 7 maddelik çözüm! 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşı ile ilgili sorunların çözümünü 7 maddede açıkladı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Özgür Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dursun tarafından kuruldu.

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Özgür Karabat, Borsa’daki büyük vurgunu anlattı!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat küçük yatırımcının sermayesinin kasti eritildiğini iddia etti.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından YouTube kanalında açıklamalarda bulunurken, sert bir şekilde sitemde bulundu. Demirtaş, faizin haram olduğu konusuna değinirken, “Artık daha günahkarız” açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Küçükçekmece Özgür Residence nerede Haberi

Küçükçekmece Özgür Residence nerede

Özgür Residence fiyat listesi konutların cephelerine göre değişiyor. Gül İnşaat tarafından hayata geçirilen projede satışların Mart ayında başlayacağı öngörülüyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de, Ulusoy Tır Garajı'nın yanında inşa edilen Özgür Rezidans'ta anahtar teslimleri Haziran 2017 tarihinde gerçekleşecek. 


Sefaköy Özgür Residence 93 daire ve 11 cadde dükkanından oluşuyor. Kapalı otopark, jeneratör ve 7/24 güvenlik gibi imkanlar sunan projede konutlar 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. 



Gül İnşaat Özgür Residence lokasyon olarak havaalanına 2 dakika, E-5'e, TEM'e, metrobüse ve Ataköy Marina'ya 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. 

Özgür Residence fiyat listesi!

1+1 konut fiyatları 311 bin 500 liradan,

2+1 konut fiyatları 322 bin liradan başlıyor. 



Telefon: 0212 573 63 25

Web: http://www.ozgurresidence.com/

Özge...