21 / 05 / 2024

Küçükçekmece Sahil Bölgesi

Küçükçekmece Sahil Bölgesi

Küçükçekmece Sahil Bölgesi'ni www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar tarafından görüntülendi...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Acar Kurumsal Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Şimşek tarafından açıldı.

Büyükçekmece'de villa ve müstakil konutlara talep arttı!

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Silivri Merkez Sahil Bölgesi'nin imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Merkez Sahil Bölgesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 17 Ekim 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi imar planı askıda!

İstanbul Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi, 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Metal Yapı, Küçükçekmece’deki Blue Lake projesi için Daikin dedi!

İstanbul’un eşsiz lokasyonlarından biri olan Florya Küçükçekmece sahil hattında yer alan Blue Lake projesinde yaşam başladı.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Silivri Merkez Sahil Bölgesi revizyon imar planı askıda!

Silivri İlçesi, Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. 

Büyükçekmece belediye bütçesinin yüzde 60'ı yatırımlara!

Büyükçekmece Belediyesi’nin 2018 yılı bütçesi 377 Milyon TL olarak belirlendi. Bu tutarın yüzde 60'ı yatırımlar için ayrıldı.

5 büyük endüstri bölgesi kurulacak!

Türkiye’yi üst gelir ligine sıçratacak programın detayları belli oluyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5 büyük endüstri bölgesi kurulacağını belirtti.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Küçükçekmece Sahil Bölgesi Haberi

Küçükçekmece Sahil Bölgesi
 Küçükçekmece Sahil Bölgesi'nin videosu için...