18 / 05 / 2024

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi ne durumda

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi ne durumda

Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Büyükçekmece'de 23 mahallede 95 toplanma alanı belirlendi!

Büyükçekmece'de olası depreme karşı çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede toplanma alanları belirlendi. 23 mahallede 95 park alanı ve meydan tespit edildi.

Küçükçekmece Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri kuruluyor!

Küçükçekmece Belediyesi ilçe sakinlerine kaliteli yaşam alanları sunmak amacıyla projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri ve Yer altı Otoparkı projesiyle Küçükçekmece'nin yoğun konut dokusunun merkezinde önemli bir ihtiyaca maksimum düzeyde cevap vermeye ha

Küçükçekmece'ye yeni meydan ve otopark geliyor!

Küçükçekmece Belediyesi ilçe sakinlerine kaliteli yaşam alanları sunmak amacıyla projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Meydan Halkalı Konutları Küçükçekmece fiyat!

Meydan Halkalı Konutları Küçükçekmece fiyat listesi 328 bin liradan başlıyor. Gültaş İnşaat'ın projesi Meydan Halkalı Konutları 2017 yılının sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Küçükçekmece Meydan Halkalı Rezidans fiyat!

Küçükçekmece Meydan Halkalı Rezidans fiyat listesi 328 bin liradan başlıyor. Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Rezidans'ta daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Küçükçekmece Meydan'a yeni düzenleme!

Küçükçekmece Belediyesi, Çekmece Meydan çevresinde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgeye rahat bir nefes aldırmak amacıyla mevcut yolu, üç şeride çıkaracak. Böylece yol genişletilerek, trafik sorunu ortadan kalkacak.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri satış ofisi!

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri satış ofisi iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 287 daire ve 56 ticari üniteden oluşan projede nakit ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık!

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 328 bin lira + KDV'den başlıyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 12 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri fiyatlar!

Küçükçekmece Meydan Halkalı Evleri fiyatları 328 bin liradan başlayarak değişiyor. Meydan Halkalı Evleri projesinde 287 konut ve 56 dükkan yer alıyor...

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi ne durumda Haberi

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi ne durumda

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 5 bin 700 metrekare alan üzerine projelendirilen Kapalı Pazar Yeri ve yeraltı otoparkı temeli için ilk harç döküldü.


Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.


TÖRENE YOĞUN KATILIM

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 5 bin700 metrekare alanda gerçekleştirilecek olan projelerin startını, İlçe Kaymakamı Harun Kaya, İlçe Müftüsü Mustafa Temel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut ve muhtarlar ile birlikte düğmeye basarak verdi. Törene Küçükçekmeceliler de yoğun ilgi gösterdi.


"BİZİM LÜTFUMUZ DEĞİL, GÖREVİMİZ"

Törende konuşan Başkan Temel Karadeniz, yeni yatırımın Sultanmurat ve Fevzi Çakmak Mahalles’ne hayırlar getirmesini temenni etti Karadeniz, "Kapalı pazar yerlerimizle ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Sokak arasındaki pazar yerleri ilçemize...