16 / 05 / 2024

küçükçekmece Sultanmurat Pazar Kompleksi

küçükçekmece Sultanmurat Pazar Kompleksi

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı hizmete açıldı!

Küçükçekmece Sultanmurat Mahallesi Anadolu Sokak’ta hayata geçirilen Pazar Kompleksi ve Otoparkı Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve ilçe protokolünün katılımıyla açıldı.

Küçükçekmece Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri kuruluyor!

Küçükçekmece Belediyesi ilçe sakinlerine kaliteli yaşam alanları sunmak amacıyla projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tevfikbey Meydanı Pazar Yeri ve Yer altı Otoparkı projesiyle Küçükçekmece'nin yoğun konut dokusunun merkezinde önemli bir ihtiyaca maksimum düzeyde cevap vermeye ha

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Küçükçekmece Sultanmurat Meydan düzenlemesi başladı!

Küçükçekmece Belediyesi, projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.Kapalı Pazar Yeri ve Yeraltı Otoparkı projesinin temel atma töreni gerçekleştiren Küçükçekmece Belediyesi Sultanmurat Meydan Düzenlemesi içinde startı verdi.

Küçükçekmece Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından 5 bin 700 metrekare alan üzerine projelendirilen Kapalı Pazar Yeri ve yeraltı otoparkı temeli için ilk harç döküldü.

Küçükçekmece’ye vizyon katacak projelerin temeli atıldı!

Küçükçekmece’de zeminaltı otoparkı ve pazar yeri çevre düzenlemesinin temelini atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planladıkları 3 ayrı metro hattının ilçenin trafik sorununu kökünden çözeceğini söyledi.

Toskana Vadisi’nin mimarı Büyükçekmece’de işi büyüttü!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesiyle Türkiye pazarına adım atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki Emaar Türkiye, şimdi de vadinin yanında Designer Outlet projesi için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Dizdariye Kapalı Salı Pazarı güzergahı değişecek mi?

Büyükçekmece Belediyesi'nin Şubat ayı birinci oturumu TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda gündem ait 6 madde ve ek 1 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Büyükçekmece'de köy pazarları kurulacak!

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı, AB standartlarında açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi'nin 2010 yılında başvurusunu yaptığı ‘Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı'nda AB Standartlarının Uygulanması' projesi hayata geçti

Küçükçekmece'ye AB Standartları'nda ilk balık pazarı!

Küçükçekmece Belediyesi, Avrupa standartlarına uygun balık pazarı projesini hayata geçirerek,bu süreçte önemli bir katkı sağladı.

küçükçekmece Sultanmurat Pazar Kompleksi Haberi

küçükçekmece Sultanmurat Pazar Kompleksi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Küçükçekmece Belediyesi, yıllardır pazar esnafının olumsuz hava koşullarında çektiği zorluklara son vermek ve halkın daha rahat alışveriş yapabilmesini sağlamak için inşasına başlanan kapalı pazar yerlerinin ilkini tamamladı ve hizmete açtı.

Küçükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, açılışta konuşan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece’ye ‘Sultanmurat Pazar Kompleksi ve Otoparkı’nı kazandırdığı için Başkan Karadeniz’e teşekkürlerini sundu.

“ESNAFIMIZDAN EKSTRA ÜCRET TALEP ETMEDİK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, dev tesisin Küçükçekmece’ye hayırlı olmasını temenni etti ve şu açıklamaları yaptı: “ Küçükçekmece’de toplamda 6 tane pazar yeri projesini hayata geçireceğiz. İlçemizden sokak pazarlarını artık kaldırıyoruz. Vatandaşımız da esnafımız da mağdur oluyordu. İkinci pazar yerimiz Şubat sonu itibarıyla Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, üçüncüsü Halkalı Mahallesi Fatih Caddesi’nde Mart ayında açılacak. Dördüncüsü Cennet Kültür Merkezi’nin...