12 / 05 / 2024

küçükçekmecedeki arsalar

küçükçekmecedeki arsalar

Küçükçekmece'de 8 milyon 513 bin 960 TL'ye tarla vasıflı arsa satılıyor...

1945 yılında beş bin metreden büyük arsaların kamulaştırılması gündeme gelmiş!

1945 yılında 5 bin metreden büyük arsaların kamulaştırılarak vatandaşın arsaları ellerinden alınarak, şehirden kendilerine bir ev verileceği gündeme gelmiş 

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Shimao Group'un 1.4 milyar dolarlık Shenzhen arazisi yine satılamadı! İşte nedeni...

Shimao Group'a ait Shenzhen'deki büyük ticari arsaların açık arttırmayla satılmasına yönelik ikinci girişimde teklif verenin olmaması nedeniyle bugün başarısızlıkla sonuçlandı. Bu olay, Çin'in emlak piyasasında devam eden zayıf talebin etkisini bir kez daha göstermiş oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Büyükşehir belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Balıkesir Büyükşehir iki taksitle tam 5 arsa satacak! İmarlı arsalar için bu tarihe dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir'de yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı! Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu

2023 emekli ikramiyeleri için çekmecedeki rakam sızdı... Ödenecek bu ikramiye tutarını duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Konya'da 18 ve 24 ay taksitle satılık arsalar! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 18 ay ve 24 ay taksit yapılacağı de belirtildi.

TOKİ üç büyükşehirdeki arsaları 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanıyla!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 90 arsayı 443 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak...

küçükçekmecedeki arsalar Haberi

küçükçekmecedeki arsalar
T.C Küçükçekmece 1. Satış Memurluğu tarafından Küçükçekmece 12 pafta, 10648 parselde kayıtlı dere taşkın alanı sınırında, 1,75 prestij hizmet imalat alanında kısmen yolda ve park alanında kalan 4256,98 metrekare alana sahip imarlı, belediye hizmetlerinden faydalanan ana artere yakın tarla vasıflı arsa 8 milyon 513 bin 960 TL'ye satılıyor. Arsanın 1. satış günü 25 Nisan 2013, 2. satış günü 20 Mayıs 2013 olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için