02 / 05 / 2024

Küçükkuyu Port Çanakkale iletişim

Küçükkuyu Port Çanakkale iletişim

Küçükkuyu Port fiyat listesi 275 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Dairelerin hemen teslim durumunda olduğu Küçükkuyu Port Evleri Çanakkale'de ödemeler banka kredisi ile yapılıyor...

Küçükkuyu Port ödeme planı!

Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapılabildiği Küçükkuyu Port ödeme planı dahilinde firma bünyesinde 20 ay vadelendirme yapılıyor. Çanakkale Küçükkuyu Port Evleri'nde 275 bin liradan başlayarak satışlara devam ediliyor...

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Bayram öncesi köprüden geçmek istemeyene feribot zammı haberi soğuk duş etkisi yarattı

Bayram öncesi yola çıkacak olan milyonlarca insan yol masraflarını hesaplayıp tasarruflu güzergah ve araçları belirlemeye çalışırken ücretli köprüye alternatif ulaşım aracı feribota büyük zam geldi. Çanakkale Köprüsü'nü geçmeyip GESTAŞ feribotlarını kullanacaklara kötü haber geldi.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Bu şehirde konut ve arsa fiyatları fırladı!

Çanakkale Boğazı’nda, Gelibolu’ya bağlı Sütlüce ile Lapseki’nin Şekerkaya mevkileri arasında inşa edilen ve 18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü ile Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kentin kaderini değiştiriyor.

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

1915 Çanakkale Köprüsü, Çanakkale'de gayrimenkul fiyatlarını en az ikiye katladı. Simgelerin köprüsü gayrimenkul fiyatlarına doping oldu.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

Koronavirüs sonrası Çanakkale’de arsa, Didim'de yazlık arandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınından sonra satılık arsa aramaları Çanakkale'de yüzde 509, satılık prefabrik ev aramaları İzmir'de ise yüzde 163 arttı

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Adatepe'deki yapılar yenileniyor!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinin 1'inci derece doğal sit alanında yer alan Adatepe köyünde, yeni yapılar yapılamıyor. Yıkılması beklenen yapılar ise aslına uygun hazırlanan projenin Koruma Kurulu tarafından onay verilmesiyle yenilenebiliyor.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Kazdağları rampalarındaki tüneller 2023'te tamamlanacak!

Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 24 kilometrelik Kazdağı rampaların, inşası devam eden iki tünel 2023'te tamamlanacak. Tünelin hizmete açılmasıyla yol 5 dakika gibi bir sürede geçilecek. 

Küçükkuyu Port Çanakkale iletişim Haberi

Küçükkuyu Port Çanakkale iletişim


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa Holding işbirliğiyle hayata geçirilen Küçükkuyu Port Evleri teslimleri hemen yapılıyor. Küçükkuyu Port Evleri Çanakkale'de Ayvacık bölgesinde yükseliyor.


Küçükkuyu Port fiyat listesi 275 bin liradan başlayarak değişiyor. Çanakkale Küçükkuyu Port Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


Ayvacık Küçükkuyu Port Evleri satılık daire tipleri olarak 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tasarlandı. Küçükkuyu Port Ayvacık satış ofisi ile 0286 752 68 68 numaralı telefondan görüşme yapabilirsiniz.


Küçükkuyu Port Evleri Ayvacık'ta fitness center, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor salonu, oyun alanları, snack bar, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Küçükkuyu Port fiyat listesi!


Küçükkuyu Port fiyat listesi kapsamında 2+1 dairelerin satışları 275 bin liradan, 3+1 dairelerin satışları 379 bin liradan, 4+1...