01 / 05 / 2024

Küçükkuyu Port konutları

Küçükkuyu Port konutları

Küçükkuyu Port Konutları 'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi konut alternatifleri bulunuyor...

Küçükkuyu Port Evleri 'nde 275 bin liraya 2+1!

Küçükkuyu Port Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor, teslimleri hemen gerçekleşen projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devri mecliste!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazine'ye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri TBMM'de!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ depreminde hasar gören 18 köyde yeni konutlar inşa ediliyor!

Elazığ depreminde ağır hasar gören 18 köyde konut yapımına devam ediliyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların 2 ay sonra tamamlanması planlanıyor.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3'üncü Etap 2019 revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap Konut, Sosyal Donatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında Körfezkent 3. Etap projesinin 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın kesin kabulü yapıldı...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi nin (Körfezkent Emlak Konutları 4. Etap) projesinin Geçici Kabul Tutanağı'nı onayladı.

Körfezkent Emlak Konutları'nda bayrama özel kampanya!

Körfezkent Emlak Konutları’nda Çevre ve Şehirçilik Bakanlığına ait konutlarda bayrama özel kampanya düzenlendi. 50 adet 2+1 daire 1.000 TL ön talep bedeli ile satılıyor. 

Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 3. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Küçükkuyu Port konutları Haberi

Küçükkuyu Port konutları


Küçükkuyu Port Konutları Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. 204 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Küçükkuyu Port Konutları 17 blok halinde inşa ediliyor. Projede minimum fiyat 275 bin lira olarak belirlendi.


Edremit Küçükkuyu Port 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi konut alternatifleri bulunuyor.


Küçükuyu Port daire fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 275 bin liradan; 

3 oda 1 salon daireler 379 bin liradan; 

4 oda 1 salon daireler 399 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilen Küçükkuyu Port Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor


Edremit Küçükkuyu Port 'ta;  yürüyüş yolları, çocuk oyun...