02 / 05 / 2024

Küçükkuyu Port Küçükkuyu Port satılık daire

Küçükkuyu Port Küçükkuyu Port satılık daire

Küçükkuyu Port Konutları 'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi konut alternatifleri bulunuyor...

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

AP İst Port Satışta! Teslimler Aralık 2024'te!

Şani İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen AP İst Port satışa çıktı. İşte Aralık 2024'te teslim edilecek projeye ilişkin tüm detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bell Port Gayrimenkul Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Uzun tarafından kuruldu.

Modda Port'ta teslimler Aralık 2022'de!

‘Yeni Alsancak’ olarak adlandırılan Liman arkasında inşa edilen Modda Port’ta teslim tarihi Aralık 2022 olarak belirlendi. 

Divanhane Karakol binası Haliçport’un otoparkı için mi yıkılıyor?

İstanbul Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binasının yıkımı İBB Meclisi’nde de gündeme geldi. Tarihi binanın yıkımı konusundaki tartışmalar devam ediyor...

Beyoğlu Kültür Yolu projesiyle Beyoğlu'nun çehresi yenilenecek!

Beyoğlu Kültür Yolu projesi, Galata Port’tan başlayıp, Galata Kulesi’ne uzanıyor. Projenin önemli yatırımlarından birisi Atlas Pasajı’nın restorasyonu. Projenin Eylül'de bitmesi öngörülüyor...

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Çanakkale-İzmir yoluyla 40 dakikalık yol 5 dakikaya iniyor!

Çanakkale-İzmir karayolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve yaklaşık 40 dakikada katedilebilen yol 5 dakikada tamamlanacak.

Küçükkuyu Port Küçükkuyu Port satılık daire Haberi

Küçükkuyu Port Küçükkuyu Port satılık daire


Küçükkuyu Port Konutları Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla yaşama geçiriliyor. 204 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor.


24 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Küçükkuyu Port Konutları 17 blok halinde inşa ediliyor. Projede minimum fiyat 275 bin lira olarak belirlendi.


Edremit Küçükkuyu Port 'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi konut alternatifleri bulunuyor.


Küçükuyu Port daire fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 275 bin liradan; 

3 oda 1 salon daireler 379 bin liradan; 

4 oda 1 salon daireler 399 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Anahtar teslimleri hemen gerçekleştirilen Küçükkuyu Port Konutları 'nda yer alan dairelerin alanları 82 metrekare ile 182 metrekare arasında değişiyor


Edremit Küçükkuyu Port 'ta;  yürüyüş yolları, çocuk oyun...