05 / 05 / 2024

Küçükkuyuport çanakkale

Küçükkuyuport çanakkale

Çanakkale Küçükkuyu'da inşa edilen Küçükkuyuport'ta 2+1 konutlar 275 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor... Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. Küçükkuyuport'ta teslimler hemen gerçekleştiriliyor...

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

İki kıta Çanakkale'de birleşti! Bu bir konfor projesi!

Dünyanın orta açıklığı en uzun köprüsü tamamlanıyor. Geceli gündüzlü devam eden çalışmalar sonucunda siluet ortaya çıktı. Projenin 18 Mart 2022'de hizmete alınması bekleniyor.

Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'nin altyapı ihalesi çok yakında!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "Bakanlık olarak Çanakkale Ezine Gıda İhtisas OSB'mizin inşallah en kısa zamanda altyapı ihalesi yapılacak. Ben burada bunun sözünü size veriyorum" dedi...

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuruları 29 Temmuz'da!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Evleri son başvuru günü 29 Temmuz'da yapılacak. Kurasının 9 Ağustos Salı günü yapılacağı projede 160 adet daire satışta.

2016 Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu!

2016 Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık başvurusu başladı ve devam ediyor. Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuru ücreti 500 liradır. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Marmara Otoyol Ringi, Çanakkale 1915 Köprüsü'yle tamamlanacak!

Osmangazi’nin ardından sıra Çanakkale Boğazı’na yapılacak köprüye geldi. Marmara Otoyol Ringi’ni tamamlayacak Çanakkale 1915, 2023 metre orta açıklıkla dünyanın en uzun asma köprüsü olacak.

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ başvurusu!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ başvurusu başladı ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar devam ediyor. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru bedeli!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuru bedeli 500 liradır. Toplamda 160 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvurular 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık kurası!

2016 TOKİ Çanakkale Ayvacık kurası 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplam 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru tarihi 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. Projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli başvuruları başladı ve devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

Küçükkuyuport çanakkale Haberi

Küçükkuyuport çanakkale

Küçükkuyuport 24.000 m2 alan üzerine 17 blok, 204 daireden oluşmakta. Projede daireler, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere her ihtiyaca cevap verecek şekilde projelendirilmiş. 7.000 m2 açık otoparkı, 110 m uzunluğunda 1,40 m derinliğinde ve 7 m eninde 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüşüş yolları, duş kabinleri, geniş sahile ve mavi bayraklı denize sahip plajda iskelesi bulunmakta.


Dünyanın oksijen oranı en yüksek ikinci bögesi olan Kaz Dağları’nın eteklerindeki konumu itibariyle kuzey Ege’nin en ayrıcalıklı yerlerinden biri olan Küçükkuyu’da konumlanan proje Altınoluk’a 10 km, Asos’a 20 km ayrıca Edremit havalimanına 40 km yakınlıktadır.


12 ay yaşanabilecek konfora sahip Küçükkuyuport, 24 saat güvenlik personelinin bulunduğu, kameralar ile de izlenen güvenlik sistemine sahip. Güvenlik merkezi tarafından site içi, otopark ve site sınırları...