29 / 04 / 2024

küçükyalı yalıpark ne zaman teslim

küçükyalı yalıpark ne zaman teslim

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark adres bilgisi ve telefon numarası ayrıntıları şöyle: Cumhuriyet Caddesi Dalyan Sokak Küçükyalı, Maltepe, İstanbul 34840 - Telefon: 0 216 417 22 17

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Nidapark Küçükyalı projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesinin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 3 milyar 587 milyon 370 bin 407 TL olarak açıklandı. 

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesinde, 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu bulunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Küçükyalı fiyat listesi... 

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları ne kadar? 

68 bin 785 metrekare alana sahip Nidapark Küçükyalı projesin cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak..

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Küçükyalı Karayolları arazisinde park alanı arttırıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1. Bölge Müdürlüğü Küçükyalı Yerleşkesi'nin yer aldığı 118 bin 849 metrekarelik arazi, özelleştirme kapsamına alınarak 2014 yılında TOKİ'ye devri gerçekleştirilmişti. 

Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükseliyor. Proje 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

küçükyalı yalıpark ne zaman teslim Haberi

küçükyalı yalıpark ne zaman teslim

Satışların devam ettiği Yalıpark projesi Hacısalihoğlu İnşaat imzası ile yaşama geçiriliyor. Küçükyalı'da inşa edilen Yalıpark Evleri toplamda 30 adet dubleks daireden meydana geliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor...


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Küçükyalı Yalıpark Evlerinde dairelerin alanları 110 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. Yalıpark Konutlarında ayrıca koşu pisti, yürüyüş yolları, basketbol sahası, yelkencilik klübü ve tenis kortu bulunuyor.


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark satılık daire fiyatları kapsamında daireler minimum 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peşin ödemelerde indirim uygulanan Yalıpark Evleri ile alakalı daha detaylı bilgi almak için 0 216 417 22 17 no'lu telefonu arayabilirsiniz.


Küçükyalı Yalıpark Konutlarında  2 oda 1 salon daireler 110...