06 / 05 / 2024

küçükyalı yalıpark ulaşım

küçükyalı yalıpark ulaşım

Küçükyalı Yalıpark satılık daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks konutlar yer alıyor...

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'daki ulaşım ücretlerine zam kararı alındı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılacak?

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın koruma derecesinin düşürülmesine yönelik çalışma TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti..

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara mı açılıyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Ayvalık genelinde 2 yıl önce başlattığı SİT çalışmaları sonuçlandı. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın büyük bölümüyle Cennet Tepesi sırtlarının imara açılmasını öngörüldü.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri'ye 80 milyon TL'lik ulaşım yatırımı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki trafik yükünü azaltmak ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yatırımlarını sürdürüyor.

Küçükyalı Karayolları arazisi şehir parkına dönüştürülmeli!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesini istediklerini, ancak TOKİ'nin daha önce olur vermesine rağmen kararından caydığını söyledi.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

küçükyalı yalıpark ulaşım Haberi

küçükyalı yalıpark ulaşım
Yalıpark Küçükyalı projesi içerisinde yüzme havuzu, fitness center, yelkencilik kulübü, koşu pisti, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, tenis kortu gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Küçükyalı bölgesinde yükselen Yalıpark projesi 30 adet dubleks konuttan meydana geliyor. Hacısalihoğlu İnşaat imzasıyla yükselen Yalıpark Küçükyalı satışları Timinvest firması tarafından gerçekleştiriliyor.

Küçükyalı Yalıpark satılık konutları  oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.

Küçükyalı Yalıpark satılık konut fiyatları:
Küçükyalı Yalıpark satılık konut fiyatları hakkında satış ofisinden bilgi alabilirsiniz.
Küçükyalı Yalıpark fiyat bilgisi için 0216 417 22 17 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Küçükyalı yalıpark ulaşım :Cumhuriyet Caddesi Dalyan Sokak Küçükyalı, Maltepe, İstanbul 34840

Yalıpark iletişim :
Telefon: 0 216 417 22 17
Web Adresi: www.yalipark.com
Çiğdem...