29 / 04 / 2024

Kuga

Kuga

Amerikalı otomobil üreticisi Ford kompakt SUV modeli olan Kuga’da bir kampanya başlattı. İşte o kampanyanın detayları ve Ford Kuga’nın 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yeni Ford Kuga zamlandı! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ford’un kompakt SUV modeli olan Kuga zamlandı mı? Ford Kuga kaç lira oldu? İşte, Ford Kuga’nın 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Fiyatları görünce şok olacaksınız! Ford’dan kaçırılmayacak SUV kampanyası! İşte, Kuga’nın 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Amerikan otomobil devi Ford’un kompakt crossover SUV modeli olan Kuga’nın eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Ford Kuga’nın 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ford fiyatları ne kadar? En ucuz Kuga hangisi! İşte Ford 2022 fiyat listesi...

Ford'un en beğenilen araçlarının başında gelen Kuga'nın en ucuz modeli merak edilmeye başlandı. İşte Ford Kuga'nın 2022 fiyat listesine dair tüm detaylar...

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Ford resmen ezber bozdu! Kuga’ya son iki ayda tamı tamına 229 bin 500 TL indirim geldi!

Ford, ekim ayı doğrultusunda Kuga modelinin yeni fiyat listesini paylaştı. Paylaşılan fiyat listesine bakıldığında Ford’un bu modele bu ay 55 bin 900 TL zam yaptığı görüldü. Ford’un eylül ayında Kuga’ya yaptığı zamla beraber son iki ayda 229 bin 500 TL indirim gelmiş oldu.

Ford’dan indirim çılgınlığı! Kuga modeline tamı tamına 173 bin 600 TL indirim geldi!

Ford’dan Kuga modelini satın almak isteyen müşterilere müjdeli bir haber geldi. Ford, Kuga’ya eylül ayında tam 173 bin 600 TL indirim yaptı.

Ford Kuga almak isteyenlere müjde! Kuga’ya bu ay zam gelmedi!

Ağustos ayı fiyatlarını açıklayan Ford, Kuga modeline bu ay zam yapmadığını ve temmuz ayı fiyatıyla satışa devam edildiğini duyurdu. Ancak Kuga’ya eylül ayında zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Ford Kuga almak isteyenlere zam şoku! Bir ay içinde tam 156 bin TL zam geldi!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomobil üreticilerinden Ford, yaptığı zamla bu sefer hayranlarını üzdü. Ford, yaptığı açıklamada temmuz ayı kapsamında Kuga modeline tamı tamına 156 bin TL zam yaptığını duyurdu.

Ford’un efsane araçlarından Kuga’nın haziran ayı fiyatı belli oldu! Kuga’nın fiyatını görünce çok şaşıracaksınız!

Dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden Ford, haziran ayı kapsamında Türkiye fiyatını güncelledi. Ford, bu çerçevede Kuga modelinin yeni fiyatını da resmi internet sitesinden yayımladı.

Ergonomik tasarımlı Ford Kuga'ya 50 000 TL zam! Mayıs ayında fiyatı ne kadar oldu?

Performans olarak Ford Kuga, güçlü motor seçenekleri sunar ve en yüksek motor gücü 225 beygirdir. Bu da yüksek performans beklentisi olan sürücüler için ideal bir araçtır. Peki 06 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Çevre dostu Ford Kuga bayilerde! Satış öncesi ve sonrası kampanyaları kaçırmayın

Yüksek arazi performansı ile Ford Kuga, yüksek sürüş pozisyonu ve gelişmiş çekiş teknolojileri ile zorlu koşullarda bile üstün performans gösterir.  ''Ford Eşit Ödemeli Kredi'' seçeneği ile avantajlı fiyatlara sahip olabilirsiniz. peki Ford Kuga 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Ford'un yeni Kuga'sı Mart ayında zam yapıldı mı? Ford Kuga 2023 fiyatı ne kadar oldu? İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Kuga'nın en büyük özelliği, şık ve sportif tasarımı, geniş iç hacmi ve güçlü performansa sahipi olan Kuga, Acil Durum Freni, Geri Görüş Kamerası ve Park Yardımcısı gibi. Ayrıca, Kuga'nın elektrikli hibrit ve plug-in hibrit seçenekleri de göz dolduruyor. İşte 07 Mart 2023 fiyat listesi

Ford'un yenilenmiş Kuga modeline Şubat ayında zam yapıldı mı? İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi

İspanya menşeili Ford Kuga için merakla beklenen zam haberi marka tarafından duyuruldu. Şubat ayı için zam geçirmeyen modelin fiyatları araştırılıyor. İşte 2023 10 Şubat fiyat listesi...

Ford Kuga'ya harika indirim! Yüzde 2 kampanya imkanını kaçırmayın! 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu dönemde Ford'dan harika bi kampanya başladı. Seçili ford araçlarında yüzde 2 avantajlı fiyatları öğrenmek için haberimizi okuyun. Bu haberimizde Ford Kuga modeli ve kampanya şartları ele alındı. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? İşte detaylar.

Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi! Ford Kuga fiyatı ne kadar? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

Macerayı yeniden tanımlayan otomobil markası Ford Kuga'ya aralık ayında 34 bin 100 TL zam geldi. Peki Ford Kuga fiyatı ne kadar? Ford Kuga güncel fiyatı kaç lira? 14 Aralık 2022 Ford Kuga fiyat listesi!

Ford Kuga'da Kasım ayına özel 250 bin TL'ye yüzde 1.59 faiz fırsatı! Ford Kuga ne kadar? 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ford Kuga, Kasım ayına özel 250 bin TL'ye, 12 ay yüzde 1.59 faiz fırsatı ile satışta. Peki Ford Kuga bu ay ne kadar? İşte 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kuga Haberi

Kuga

Kuga, ister şehir içi yada şehirler arası yollarda ya da kaygan zemin, zorlu arazi koşullarında gittiğiniz her yerde maksimum kontrolü sunmak için güncellendi.

Otomobilin performansını yol koşullarına tam uyacak şekilde ayarlamanızı sağlayan beş sürüş modundan birini seçebildiğiniz yeni Ford Kuga, seçilen sürüş moduna göre hızlanma, direksiyon ve süspansiyon hassasiyetini değiştirirken yol tutuş ve denge sistemleriyle de çalışarak her ortamda maksimum denge sağlıyor.

Kuga’da Normal, Spor, Islak/Kaygan Zemin, Kalın Kar / Kum  veya maksimum verimlilik için Eko modlarından birini seçebilirken, önemli bilgilerin gösterildiği 12.3 inç dijital gösterge paneli seçtiğiniz sürüş moduna göre benzersiz renk temalarıyla geliyor.

Öte yandan düşük faiz fırsatıyla yeni bir otomobil sahibi olmanız için Ford, “Her Şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko, Ford Güvence veya bakım paketi ile Yeni Ford Fiesta, Yeni Ford Focus, Ford...