01 / 05 / 2024

Kül Düzenli depolama tesisi

Kül Düzenli depolama tesisi

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali'nin İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için 18 Aralık 2014 günü Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Çalıştayında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekiplerinin hazır olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kentsel dönüşüm çağrısı yaptı... 

Yazlıklardan kışlık evlere dönüş başladı!

Yaz mevsiminin yavaş yavaş sona ermesiyle yazlıklarda yaşanların kışlık evlerine dönüşü başladı. Uzmanlar yazlık evlere veda ederken evlerin korunması gerektiğini söylüyor.

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

RHM Havacılık ve Dış Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mamıaına Ravatomanga tarafından kuruldu.

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parparosa Turizm ve Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Devanand Tıwarı ve Ergün Erşahin ortaklığıyla kuruldu.

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Oraman Turizm İnşaat Taşımacılık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javad Ghasemi, Mehdi Sheikholeslami, Onur Serhan Gökoğlu ve Yousef Ahmadzadehchagoushi ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'dan Esenyurt'a dönüşüm sözü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Esenyurt'un bugün beton yığınına dönüştüğünü dile getirerek dönüşüm sözü verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ist Havacılık Hizmetleri Taşımacılık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Murat Ersoy ve Mustafa Özkan ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Audubon Bioscience Medikal Sağlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Audubon Bioscience Medikal Sağlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rostyslav Semıkov tarafından kuruldu. 

Kül Düzenli depolama tesisi Haberi

Kül Düzenli depolama tesisi

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından; Adana İli, Yumurtalık İlçesi, Gölovası Köyü, Sahil Mahallesi Mevkii'nde Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali, Kül Düzenli depolama tesisi, İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Balık Restaurant (Mesut Altınkayak'a ait)

Toplantı Yerinin Adresi: Adana İli, Yumurtalık İlçesi, Gölovası Köyü, Sahil Mahallesi

Toplantı Tarihi: 18/12/2014

Toplantı Saati:...