10 / 05 / 2024

kula ali kutlu evi nerede

kula ali kutlu evi nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın tarihi dokusunu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Kula’da bulunan Ali Kutlu Evi’nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Seyyah Organizasyon Otelcilik Seyahat Turizm Otomotiv Bilgisayar Gıda İnşaat Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu ve M. Abdurrahman Dinçer tarafından tarafından kuruldu.

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Kutlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutlu Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Güngören’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kutlu, Mustafa Kutlu, İlyas Kutlu ve Mehmet Kutlu ortaklığında kuruldu. 

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Ali Ağaoğlu’na Duygu Su Gülpınar'dan jest!

İşadamı Ali Ağaoğlu’na genç aşkından jest... Duygu Su Gülpınar, önceki akşam Ağa için üzerinde ‘Dünya Karizma Günün Kutlu Olsun’ yazılı bir pastayla kutlama yaptı.

Ali Ağoğlu'ndan yaza veda partisi!

Ünlü işadamı Ali Ağoğlu, önceki akşam yaza veda partisi düzenledi. Ataşehir My Club’ta düzenlenen partide Hande Yener ve oğlu Çağın Kulaçoğlu sahneye çıktı.

Manisa Ali Kutlu Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın tarihi dokusunu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Kula’da bulunan Ali Kutlu Evi’nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kutlu Yapı iftar yemeği organizasyonu düzenledi!

Hendek de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kutlu Yapı Sahibi Ali Kutlu, Bayraktepe Tesislerinde düzenlendiği iftar yemeğinde, çalışanlarını ağırladı. Ali Kutlu iftar boyunca, çalışanlarının yanlarına giderek sohbet etti, Ramazanlarını kutladı...

Alşen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alşen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kulaç, Ali Osman Çebi tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Sancaktepe, Mevlana Mahallesi, Atayolu Caddesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu, Alican Ağaoğlu'nun teknesini neden parçalattı?

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, oğlu Alican Ağaoğlu’nun kendisinden habersiz aldığı yarış teknesini (offshore) parçalatmasıyla ilgili olarak, "Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Kulağına küpe olsun" dedi

Ali Sami Yen'in yıkımı başladı!

Futbolumuzun karakutusunun yıkımına başlandı. 75 gün sonra yerinde yeller esecek Ali Sami Yen'i hasta yatağında görünce, kulağımızda tezahüratlar acı şekilde yankılandı. Yıkım ekibiyle konuşurken, ilk 'darbeyi kimin vurduğunu' da öğrenmiş olduk...

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif Aşçıoğlu'ndan

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satılması ihalesinde 8 firma şartname aldı

kula ali kutlu evi nerede Haberi

kula ali kutlu evi nerede


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’nın tarihi dokusunu korumak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Kula’da bulunan Ali Kutlu Evi’nde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kula’da 62 ada 13 parselde yer alan Ali Kutlu Evi’nin restorasyon işlemlerinin tarihi ve mimari dokusunu kaybetmeden devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, teknik çalışmalarını hızla ilerlediğini belirtti. Gençoğlu, “Kula’nın tarihi Ali Kutlu Evi’ndeki restorasyon çalışmalarımız devam ediyor. Araştırma kazısı sonlandı. Onarım ve güçlendirme çalışmalarımız da devam etmektedir. Bulgular ve özel alanlar için uzman görüşü ile ilgili rapor bekleniyor. Kula’daki tarihi ve mimari özellikleri nitelikli olan yapıların korunması ve yaşatılması için Büyükşehir Belediyesi hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Kula’nın tarihi evlerinde gerçekleştirdiğimiz restorasyon çalışmaları ilçeye prestij katacak ve kültür turizmine...