03 / 05 / 2024

Kula altyapı sorunu

Kula altyapı sorunu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kula’nın Saraçlar Mahallesi’ne sıfırdan 5 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeyerek, mahalleyi sağlıklı altyapıyla tanıştırdı.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Ordu Reşadiye'de altyapı sorunu çözüldü!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanlığı, Reşadiye Caddesi’nde eskiyen alt yapı içme suyu ve asbest borularını yeniledi.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Manisa Kula'nın altyapı sorunları çözüldü!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Ayvatlar Mahallesi’ndeki kanalizasyon çalışmalarına son noktanın konmasının ardından, mahallenin eski içme suyu şebekesinin yerine de yeni hat inşa ediliyor.

Manisa Sancaklıbozköy Mahallesi’nin altyapı sorunu çözülüyor!

Manisa Şehzadeler Sancaklıbozköy Mahallesi’deki altyapı sorunları çözüme kavuşuyor. MASKİ mahallede bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa ederek, imara yeni açılan bölgede ikamet eden vatandaşların sorununu ortadan kaldırıyor.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözüldü!

Adıyaman Belediyesi şehrin göbeğindeki üç mahallenin kesiştiği alanda bulunan İlyas Deresi’ndeki ıslah çalışmalarını tamamladı.

Kula Zaferiye'ye yeni altyapı!

MASKİ ve Kula Belediyesi, Zaferiye Mahallesi'nde içme suyu hattı döşeyerek, mahallenin su şebekesi bulunmayan 384. sokakta sağlıklı altyapı oluşturuyor.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

Adıyaman'ın altyapı sorunu çözülüyor!

Adıyaman Belediyesinin şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için başlattığı çalışmalardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı kuzey servis yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kula altyapı sorunu Haberi

Kula altyapı sorunu


Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalarıyla mahallelerin altyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan Kula ilçesine bağlı Saraçlar Mahallesi’ndeki 5 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını tamamladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, sona gelinen çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye gitti. Saraçlar Mahalle Muhtarı İsmail Erbay’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Aslay, mahallede incelemelerde bulundu. Aslay’a, MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir ve kontrol mühendisleri de eşlik etti.

“Büyükşehir olduktan sonra sırtımız yere gelmez”

Saraçlar Mahalle halkı, MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler. Mahalle sakinlerinden Rahime Erbay, “Yapılan hizmetten memnunuz. Hiçbir sıkıntımız yok. Her şeyimizi yaptılar. Allah razı...