05 / 05 / 2024

kula belediyesi cadde yenileme

kula belediyesi cadde yenileme

Yıllardan bu yana şehir efsanesi olarak sözden ileri gidemeyen, Kula'nın geleceğini belirleyecek projelerden bir tanesi olan Cumhuriyet Caddesi için ilk çalışma bu gün başladı.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

Bursa Selvili Cadde’nin ulaşımı viyadük ile rahatlayacak!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalar kapsamında Selvili Cadde’ye viyadük kazandırıyor.

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.

Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le birlikte Kula’ya yapılan yatırımları değerlendirdi.

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Kula'nın altyapısı mercek altında!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, MASKİ’nin ilçede hayata geçirdiği altyapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Manisa Kula Mezbahası'nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen mezbaha binasının temeli atıldı

kula belediyesi cadde yenileme Haberi

kula belediyesi cadde yenileme


Kula Belediyesi tarafından başlatılan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen projeler hayata geçmeye başladı. Yıllardan bu yana şehir efsanesi olarak sözden ileri gidemeyen, Kula'nın geleceğini belirleyecek projelerden bir tanesi olan Cumhuriyet Caddesi için ilk çalışma bu gün başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Müdürü Önder Baştürk yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Kula yıllardan bu yana hasret kaldığı yatırımlarım çalışmalarını almaya başladı. Kula Belediyesi olarak yoğun ve gayretle yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha eklemenin memnuniyeti içerisindeyiz. Yapılan bu çalışma neticesinde yıllardan bu yana sadece şehir efsanesi olmaktan ileri gidememiş, Kula'nın geleceğine yön verecek, gelişim yönünü değiştirecek ve en önemlisi kısır...