29 / 04 / 2024

kula satılık devremülk

kula satılık devremülk

Makrom Yapı, Manisa Kula’da 65.000 m2 alan üzerinde Kulanın ekolojik dengesini bozmadan doğayla iç içe geçmiş turizm merkezinin temellerini atıyor. Projede, 500 TL peşinatla taksitlendirme yapıldığında aylık 200 TL ödeniyor...

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022! Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları

Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları merak ediliyor. Sinpaş Kızılbük devremülk fiyatları Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Kızılbük devremülk fiyat listesi Eylül 2022...

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi geliyor! Yeni proje!

Sinpaş GYO, Marmaris İçmeler'de yeni bir projeye başlıyor. Doğayla iç içe yaşam fırsatı sunan Kızılbük Devremülk projesinde teslimlerin 2023'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Fadıl Akgündüz günlük devremülk satmış!

Piramit satış konusunda yeni düzenleme yapan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı piramit satışın tanımını netleştirecek.  Bakan Tüfenkci, Fadıl Akgündüz'ün günlük devremülk sattığını söyledi...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Premium Residence satılık daire!

Esenyurt Premium Residence satılık daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor. İlk etabı Haziran 2018'de teslim edilecek olan Babacan Premium'da 1.216 daire, 102 mağaza yer alıyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık konut!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu satılık konut fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. İlk etap teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlenen proje Dekar Yapı tarafından inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Çınar Termal'de 12 bin TL'ye satılık devremülk!

105 bin metrekare üzerinde kurulmakta olan Çınar Termal, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük, en gözde termal tatil köylerinden biri. 2 etaptan meydana gelen projede devremülk fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

kula satılık devremülk Haberi

kula satılık devremülk

 Manisa Kula’daki turizm yatırımına start veren Makrom Yapı, devremülk, otel, eğlence parkları ve sağlık merkezinden oluşan turizm yatırımı ile Öncelikle Kula’nın ismini tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.


Volkanik bir bölge olan Kula Termal Kompleksi, şimdiden dünya turizm merkezleri arasına girmeye adaydır.


Ön Talep süresinin sona ermesi ile birlikte 26.03.2013 Salı günü satışına başlanacak olan projede 1+1 50 m2, 2+1 80 m2 ve 3+1 115 m2 devremülk daireleri satışa sunuluyor.


7 günlük devreler halinde satışı gerçekleşecek olan Kula Termal Kompleksinde sosyal donatıların yanında, sağlık, doğa ve tarih turizmi fırsatı da yer almakta.


50 m2 dairelerde 1 salon, 1 yatak odası, ılıklama odası, hamam ve banyo bulunmaktadır.


Full eşyalı olarak teknolojinin tüm imkanları ile donatılacak olan dairelerde devre başına yıllık aidat 100 Euro olarak belirlenmiştir.


Ayrıca içerisinde bir...