15 / 05 / 2024

Kula şehirler arası Otobüs Terminali

Kula şehirler arası Otobüs Terminali

Kula Şehirler Arası Otobüs Terminali'nin zemin yenilemesi yapıldı. Yeni yapılacak olan şehirlerarası otobüs terminal binasının temellerinin atılmasına sayılı günler kala yapılan çalışma ile işletmelerin mağduriyeti giderilmiş oldu.

Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor!

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olarak uygulanan ve özel araçlarda ise can, mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için hayati önem taşıyan kış lastiği uygulaması 1 Nisan 2024 itibarı ile sona erecek.

İTO açıkladı! İstanbul'da şubat ayı zam şampiyonu belli oldu...

İstanbul'da, şubat ayında fiyatı bir önceki aya oranla en çok yükselen ürün karnabahar, en çok düşen ürün ise şehirler arası otobüs bileti olduğu kaydedildi. 

Şehirler arası otobüslerde yeni dönem 1 Ocak'ta başlayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, şehirler arası yolcu otobüslerinde yapılacak olan araç takip cihazının zorunlu olacağını ve uygulamanın ise 1 Ocak 2024 tarihinden itibarı ile yürürlüğe gireceğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Hatay'da, Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru 108 bini geçti!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden en çok etkilenen şehirler arasında yer alan Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 108 binden fazla başvuru geldi.

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

Mersin'de depremzedeleri kiralık ev vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen 10 kişi yakalandı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan Mersin'e gelen afetzedeleri, "kiralık ev" vaadiyle dolandırdıkları iddia edilen toplam 13 şüpheliden 10'u şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Arsa ve arazi satışları bu 5 ilde daha fazla!

Son günlerde dikkatleri üzerine çeken arsa ve arazi piyasası, Endeksa verileriyle aydınlatılıyor. Bu verilere göre, Türkiye'nin beş büyük şehri arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatlarının tahtı İstanbul'un oldu. İşte son dakika arsa ve arazi fiyatları, şehirler arasındaki konutların rekabeti

Yurt ücretleri cep yakıyor: En ucuz özel yurt yıllık 55 bin TL!

Üniversite kazanan öğrencilerin şehirler arası göçü başladı. Devlet yurdu çıkmayan öğrenciler kalacak yer bulma arayışına geçti. Ev veya özel yurt tercih eden öğrenciler yüksek fiyatlarla karşı karşıya kaldı. Özel yurtlar yüzde 100'ün üzerinde zamlandı.

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

İskenderun'daki 1451 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirler arasında yer alan  Hatay'ın İskenderun ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen 1451 konutun inşası devam ediyor.

Satılık ev ilanlarında rekor artış! Konutta talep arttı, satışlar katlandı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yükselen konut değiştirme talebi, şehirler arası göç ve yatırım için alınan evlerin yüksek fiyattan satılmak istenmesi ikinci el piyasayı etkiledi. Fiyatlar resmen fırladı. 

Rakamlar açıklandı! En sert fiyat artışı yüzde 19,90 ile dana etinde! 

Tüketici fiyatları bazında Mart ayında en fazla fiyatı artan ürün yüzde 19,90 ile dana eti oldu. Kara yoluyla şehirler arası yolcu taşımacılığı yüzde 6,25 ile en fazla fiyatı düşen seçenek oldu. İşte detaylar...

Kula şehirler arası Otobüs Terminali Haberi

Kula şehirler arası Otobüs Terminali


Kula Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali zemin yenilemesi yapıldı. Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde gerçekleşen çalışma ile otobüs terminali yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Yeni yapılacak olan şehirler Arası Otobüs Terminal binasının temellerinin atılmasına sayılı günler kala yapılan çalışma ile vatandaşların ve otobüs işletmelerinin mağduriyeti giderilmiş oldu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Kula'ya uzun yıllardır hizmet veren ve artık ihtiyaçları karşılayamaz hale gelen Şehirler Arası Otobüs Terminali yapılan revizyon çalışmasıyla yenilendi. Yakın zamanda temellerini atacağımız yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali faaliyete geçene kadar, hizmet verecek olan terminalin bozulan zemini asfalt kaplanarak düzeltildi. yapılan çalışmalar ile Otobüs Terminali Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ulaşım hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayacak. Geçici olarak...