14 / 05 / 2024

Kula sokakları yenileniyor

Kula sokakları yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri işbirliğinde Manisa'nın çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula'nın tarihi sokak ve caddeleri yenileniyor.

Aydın ASKF binası yenileniyor!

Aydın'daki amatör kulüplerin gözü, kulağı ve temsilcisi olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binası yenileniyor.

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Kula Dereköy'ün üst yapısı yenileniyor!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde devam eden kanalizasyon ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa Selvilitepe'de sokaklar yenileniyor!

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

Manisa Kula’nın yarım asırlık yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kula ile Selendi arasında kalan ve yarım asırdır bakımsız bırakılan 42 kilometrelik yolun sıcak asfalt çalışmaları hızla ilerliyor.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Kula'daki mahalleler yenileniyor!

17 ilçede hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesinde Yunus Emre, Tabduk Emre, Mehmet Akif Ersoy, Şehitler ve Mevlana Caddelerini tamamen yeniledi.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Cihangir'in sokakları yenileniyor!

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Manisa Kula'da asfalt çalışmaları başladı!

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibi yaptığı çalışmalar ile mahalle aralarını asfaltlayarak ulaşımda yoğun olarak kullanılan sokakların konforlu ulaşım sağlanmasını hedefliyorlar.

Kula sokakları yenileniyor Haberi

Kula sokakları yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri işbirliğinde Manisa'nın çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula'nın tarihi sokak ve caddeleri yenileniyor. Belediye ekipleri tarafından Tabduk Emre Caddesi'nde çalışmalar hızla yapılıyor. Dört Eylül Mahallesi'nde elektrik kablolarının büyük bir kısmının yer altına alınma işi tamamlandı. Elektrik hatları ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının ardından alt yapısı sıkıntılı olan noktaların yapım işi tamamlanıp üst yapı çalışmasına geçilecek.


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek "Uzun zaman önce Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ile yaptığımız planlar neticesinde karara vardığımız sokak ve caddelerin yeniden yapılandırılmasına başladık. İlk olarak Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile başlayan çalışmalarımız Narıncalıpıtrak Mahallesi, Sandal Mahallesi ve caddelerle devam etti. Yapılan bu çalışmalara ek olarak...