05 / 07 / 2024

Kula tarih evler hibe

Kula tarih evler hibe

Kula Belediyesi tarafından aracılık ve evrak takip desteği verilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen hibe programı ile 11 adet Tarihi Kula Evi proje yardımı ve hibe yardımı almaya hak kazandı.

Emekli ikramiyelerinin hesaplarda olacağı tarih açıklandı!

Milyonlarca emekli vatandaşın gözü ve kulağı emekli ikramiyelerine çevrilmiş durumdaydı. Emekli ikramiyelerinin ne zaman hesapta olacağı tarih de kısa bir süre önce açıklandı. İşte detaylar...

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları yarın sona eriyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci 13 Aralık'ta başladı. Dev proje için ön başvurularda son tarih 28 Aralık olarak açıklandı.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Kula evlerine Japon turist ilgisi!

Manisa'nın Kula ilçesinde 18. yüzyıl Osmanlı mimarisinin bu zamana kadar bozulmadan gelen evleri, Japon belgeseline konu olacak.Yabancı turistin uğrak noktası olan tarihi evler tanıtacak.

Hüseyin Tosun: 2017 Kula'da yatırım yılı olacak!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Tosun, tarih ve kültür kenti Kula'da huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerle dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirtti.

Giresun Tirebolu’daki tarihi evler çöküyor!

Tarih ve kültür kenti Giresun Tirebolu’da büyük bölümü Yeniköy Mahallesi’nde bulunan tarihi evler ilgisizlik yüzünden çürümeye yüz tuttu.

İşte mimari tasarımlarıyla dikkat çeken evler!

Hayatımızın vazgeçilmezi evlerimiz teknolojinin gelişimiyle birlikte değişse de olmazsa olmazlarımız değişmiyor. İşte buram buram tarih kokan o evler...

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Konağı restore edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula daki en karakteristik evler arsanda yer alan. "Dr. Aristi Evi" olarak bilmen 2 katlı. 7 odalı 2 asilik geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Kula'daki tarihi Dr.Aristi Konağı, turizme kazandırılacak!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kula ilçesindeki en karakteristik evler arasında yer alan "Dr. Aristi Evi" olarak bilinen iki katlı, yedi odalı 2 asırlık tarihi geçmişe sahip konağı 168 bin liraya satın aldı.

Lokum Evler’de avantajlı fiyatlar için son tarih 31 Aralık!

Lokum Evler Projesinde gerçekleştirilen yılbaşı kampanyası ile 1.999 TL’den başlayan taksitler ve yüzde 24’e varan indirim fırsatı ile 240 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün.

Kula'da Süleyman Şah Türbesi restorasyonu başladı!

Manisa Kula'da, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü’ nde görevli Rüstem Bozer gözetiminde kazı çalışmaları tamamlanan Süleyman Şah Türbesi Restorasyon çalışmaları başladı.

Kula'da 2 bin 650 tarihi ev restore edilecek!

İstanbul Fatih'ten sonra en çok tecilli tarihî evin bulunduğu Manisa’nın Kula ilçesinde, 2 bin 650 ev restore edilecek. Bunların bulunduğu sokaklar da onarılacak. Altı ay sürecek çalışmalarda onarımlar ve küçük ölçekli restorasyonlar yapılacak....

Kula tarih evler hibe Haberi

Kula tarih evler hibe


Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü vatandaşların yanında. Kula Belediyesi tarafından aracılık ve evrak takip desteği verilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen hibe programı ile 11 adet Tarihi Kula Evi proje yardımı ve hibe yardımı almaya hak kazandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı tescilli Tarihi Kula Evlerinin yaşaması ve yeniden hayat bulması maksadıyla gerçekleştirdiği hibe programına başvuran 7 kişi proje yardımı almaya hak kazanırken, 4 kişi ise onarım yardımı almaya hak kazandı. Yapılan çalışmaları değerlendiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Kula Belediyesinin aracılık hizmeti verdiği ve vatandaşlara prosedürler noktasında destek verdiği projeler arasından 11 proje yardım alamaya hak kazandı. Toplamda 3 Yüz 53 Bin Türk Lirası destek almaya hak kazanan vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yapılan yardımlar sayesinde Tarihi Kula Evlerine...