15 / 05 / 2024

kula turistik yerler

kula turistik yerler

Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu...

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Kocaeli'de 800 bin ağacın dikileceği yerler belirlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde ağaçlandırma çalışmaları sürüyor. 800 bin ağaçlık diliminin dikilmesi planlanan yerler belli oldu.

Mandalin Turistik Tesisler İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandalin Turistik Tesisler İnşaat ve Gıda Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tahir Bulca, Önder Aydemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta kuruldu.

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.

Kula'da projelendirilecek alanlar belirlendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Kula’da yapılacak olan yatırımları görüştü!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği EMITT Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya markası ile 19 ’uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nerelerdir?

Orman kadastro komisyonlarınca Hazine adına orman sınırları dışına çıkartılan yerler yeniden orman olabiliyor. Peki, yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nerelerdir? Yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nasıl tespit edilir?

Yenikapı turistik bölge olacak!

İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi'nin kurulması planlanan Yenikapı 1976 yılında turistik bölge olması için planlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış!

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış. Yenikapı ile Kumkapı arasında geniş bir bölgede uygulanacak, Yenikapı Turizm Kompleksi adlı projeyle İstanbul Belediyesi yılda 800 milyon lira gelir sağlayacakmış.

Kula'da restorasyon başladı!

Manisa'nın Kula İlçesi'nde bulunan 55 tarihi evde restorasyon çalışması yapılacağı ardından butik otel ve restoran olarak turizme kazandırılacağı belirtildi. Kula'nın turizmde dünya kenti olması hedefleniyor.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

kula turistik yerler Haberi

kula turistik yerler


Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere Kula ilçesini ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçede esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerinde incelemelerde bulundu. İlçenin turizm potansiyelini harekete geçirecek olan Bekir Beyler Evleri ile Beyler Evi’nin restorasyonunu Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarını belirten Başkan Ergün, koruma altına alınan alanda 120 ayrı proje olduğunu, bu projelerin hayata geçmesi için Büyükşehir tarafından yapılacak restorasyon çalışmasının öncü olacağını söyledi.


Kula Yunus Emre Anma Etkinlikleri için ilçede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte esnaf ziyareti yaptı, tarihi Kula evlerini inceledi. Esnaflara hayırlı işler dileyen ve Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başka Ergün, vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti, yaşlı vatandaşların elini öptü. Başkan Ergün ve Kula Belediye Başkanı...