03 / 05 / 2024

kulak kent projesinde kaç konut var

kulak kent projesinde kaç konut var

Yapı sektöründe tam 71 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslar arası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş tarafından Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor

Hava Kent Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Sancaktepe projesinde kira öder gibi taksit imkanı sağlanıyor...

TOKİ Konya Taşkent başvuruları 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Taşkent projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

Konya Arma Kent'te 365 bin TL'ye!

Konya Selçuklu’da Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Kent projesinde anahtar teslimleri 1 buçuk ay sonra başlayacak. Projede fiyatlar 365 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Gala Batıkent ödeme planı!

Ankara Yenimahalle'ye bağlı Batıkent'te yükselen Gala Batıkent projesinde fiyatlar 159 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Akpınar Hava Kent'te aylık 1.000 TL taksitle ödeme imkanı!

Dört etap olarak planlanan Akpınar Hava Kent projesinde 1+1 daire için 20 bin TL peşinat, bin TL aidat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Hava Kent projesinde 1.000 TL taksitle konut fırsatı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen 4 bin konutluk proje, 3. havalimanına 3 kilometre mesafede yer alıyor. 1.000 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunulan projede daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor...

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Biva Kent'te 1.400 TL taksitle hemen teslim daireler!

İzmir Çiğli Harmandalı'nda hayata geçirilen Çiğli Biva Kent projesinde 1.400 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün...

Uşak Kent Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor!

Uşak Belediye Meclisi 2017 Temmuz ayı ilk birleşiminde önemli kararlar aldı. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın 2014 yerel seçimlerde lanse ettiği lokomotif projesi Kent Meydanı projesinde adımlar atılmaya devam ediyor.

Nevadium Batıkent konut fiyat listesi!

Nevadium Batıkent projesinde daire teslimleri 2018 yılının sonunda yapılacak. Nevadium Batıkent konut fiyat listesi 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Nazilli Naz-Kent 6. Etap'ta hak sahipleri belirlendi!

Nazilli Belediye Başkanlığının mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşların, uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olmalarına yönelik başlattığı Naz-Kent Projesinde 6. Etaba gelindi.

Ergazi Nevadium Batıkent ödemeleri!

Nevadium Batıkent projesinde toplamda 764 adet konut ve 7.000 metrekare dükkan alanları tasarlandı. Peki Ergazi Nevadium Batıkent ödemeleri nasıl yapılıyor?

Ankara Nevadium Batıkent iletişim!

Neva Prestij Yapı ve Özrize A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Nevadium Batıkent projesinde 1+1 daireler 175 bin TL'den, 2+1 daireler ise 275 bin TL'den satışa sunuluyor...

kulak kent projesinde kaç konut var Haberi

kulak kent projesinde kaç konut var

 

Yapı sektöründe tam 71 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslar arası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş tarafından Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor. Projenin büyük ilgi görmesi nedeniyle 2. Etap satışları için gece 24’e kadar konut satışları devam ediyor.

Bugüne kadar binlerce rezidans apartman, fabrika, alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar, okullar, spor merkezleri, askeri tesisler gibi birçok projeyi hayata geçiren Kulak İnşaat’ın Yüreğir’e artı değer katan projesi yoğun ilgi görüyor. Bu ilginin yanı sıra Ramazan’ı da dikkate alan Kulak İnşaat yönetimi, satış ofisini de 24.00’e kadar açık tutuyor.


Adana’nın en büyük konut  projesi

Adı yıllarca Adana’nın kentsel gelişimi ile birlikte anılan Kulak İnşaat A.Ş Ceo’su Tarkan Kulak, 120.000 metrekarelik inşaat alanı, 18 bloğu...