15 / 05 / 2024

Kulak Kent

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Kulak Kent projesinde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı!

Hızlı gelişimiyle Adananın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesine 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Proje 1+1'den 4+1'e 696 konuttan meydana geliyor.

Adana Kulak Kent projesinde 4 ayrı bina konsepti!

Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de yükselen Kulak Kent projesi 4 ayrı tipteki bina tasarımıyla farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor.Proje toplam 696 konuttan oluşuyor.

Adana Kulak Kent Evleri!

Kulak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Adana Kulak Kent Evleri teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Kulak Kent projesinde yer alan daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Kulak Kent Evleri satış ofisi!

Kulak Kent projesinde yer alan daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Kulak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kulak Kent Evleri satış ofisi bilgileri haberimizde bulunuyor.

Adana Kulak Kent Evleri nerede?

Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yayılan Adana Kulak Kent Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri!

Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer alan Adana Kulak Kent Evleri daire alanları 84 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi!

Adana Kulak Kent Evleri, Adana Devlet Hastanesi'ne 10, Şakirpaşa Havalimanı 'na 15 dakika mesafede yer alıyor. Peki, Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi ne zaman?

Adana Kulak Kent daire fiyatları!

Kulak İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. Proje 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. Adana Kulak Kent daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kulak Kent Adana projesinde ödeme seçenekleri!

Kulak Kent Adana projesinin 3. etap satışları başladı. Projedeki daireler 84 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Kulak Kent Adana projesinde ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Adana Kulak Kent' te teslimler 2016 Eylül' de!

Adana Kulak Kent projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede toplam 696 adet daire bulunuyor. Adana Kulak Kent' te teslimler 2016 Eylül' de yapılması bekleniyor.

Kulak Kent projesinde 3. etap satışları başladı! 2+1' ler 170 bin TL!

Kulak İnşaat tarafından hayata geçirilen Kulak Kent projesinde toplam 696 adet daire bulunuyor. Kulak Kent projesinde 3. etap satışları başladı. Projedeki 2+1' ler 170 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kulak Kent Haberi

Kulak Kent

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...