02 / 05 / 2024

Kule Rams nerede

Kule Rams nerede

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Kule Rams'in lansmanı ay sonunda yapılacak!

2+1, 3+1 şeklinde daire seçeneklerinin bulunduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Rams Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

Kule Rams projesinde ön talep süreci devam ediyor!

2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip olan proje Rams Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kule Rams İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor.

Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor!

Rams Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede ön talepler toplanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projede İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

RAMS Global imzasıyla, İstanbul Maslak'ta yükselen yeni proje Rams Beyond İstanbul için ön satış süreci devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Rams City Haliç nerede? Rams City Haliç fiyat listesi!

Rams City Haliç nerede sorusunun yanıtı ve Rams City Haliç fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Uzun süredir beklenen Rams City Projesi’nin detayları belli oldu. Gözde Grubu, Peki Rams City Projesi nerede yükselecek? İşte Rams City Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Rams City nerede? Rams City İstanbul fiyat listesi!

Rams City nerede sorusunun yanıtı ve Rams City İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Quattro İstanbul nerede?

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul projesinin ön lansmanı 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle görücüye çıkıyor. Detayları belli olan projenin nerede yükseleceği yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki proje nerede yükselecek? İşte detaylar...

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Şerifali Kule Rams'ta yüzde 10 indirim kampanyası! 395 bin TL'ye!

İstanbul Şerifali'de hayata geçirilen Kule Rams projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kule Rams satışa çıktı!

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Kule Rams nerede Haberi

Kule Rams nerede

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri  2017‘de!


Lansmana özel  yüzde 10 indirim

Şerifali’nin en güzel yerinde göz kamaştırıcı bir mimariyle tek blok olarak yükselen, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerden oluşan KuleRAMS’ın ayrıcalıklı dünyasında daire sahibi olmak isteyenleri özel bir fırsat bekliyor. 


Sadece bir ev değil, hayata açılan yepyeni bir sayfa…

KuleRAMS, merkezi konumu, değerli lokasyonu, göz alıcı mimarisi, her biri güneşten maksimum yararlanacak şekilde tasarlanan daireleri ve bir ailenin sahip olmak isteyeceği her şeyi sunan bir yaşam konsepti sunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere sadece bir ev değil, yaşamlarında yepyeni bir sayfa açmayı vaadediyor. İçinde keyif, mutluluk, güven, huzur, yatırım ve daha pek çok şeyin olduğu bir sayfa… 


Hem...