15 / 05 / 2024

kule vazo dap dragos fiyatlar

kule vazo dap dragos fiyatlar

Dap Vazo Kule adres bilgileri ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Yapı Vazo Kule'nin işletmeciliği için Ortadoğu'nun ünlü otel zincirlerinden Rotana ile anlaşma yaptı...

DAP Yapı'dan peşinatsız ödeme planı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı, Teras Kule ve DAP İzmir için yeni bir fırsat kapısı açtı. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere peşinatsız, ara ödemesiz, azalan taksitlerle ödeme planı sunuluyor.

Kartal Teras Kule Dap fiyatları!

Teras Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Peki Kartal Teras Kule Dap fiyatları ne kadar?

Kartal Teras Kule Evleri fiyat listesi!

30 katlı iki blok olarak planlanan Teras Kule projesi Dap Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 2 bin 200 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor...

DAP Adam Kule kampanya!

"Benim Adam Gibisi Yok" tanıtım filmiyle basına tanıtılan DAP Adam Kule Evleri Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. DAP Adam Kule kampanya detayları haberimizin içinde yer alıyor.

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim!

Adam Kule Evleri Dap Yapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Maltepe'de inşa ediliyor olan Adam Kule Evleri projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Maltepe Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzasını taşıyor. Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor. Adam Kule, 27 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Adam Kule DAP iletişim!

Satışların devam ettiği Adam Kule Projesi DAP Yapı imzasıyla yükseliyor. Adam Kule DAP iletişim için 444 93 27 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

DAP Adam Kule fiyatları!

DAP Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda yükseliyor. DAP Adam Kule fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Dragos Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki Adam Kule Dap Yapı projesi nerede?

Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa edilen Maltepe Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Adam Kule ne zaman teslim edilecek?

Adam Kule güncel fiyatlar!

Adam Kule Evleri Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Toplamda 350 adet üniteden meydana gelen projede 36 ay vade farksız firma bünyesinde taksit imkanı sağlanıyor. İşte Adam Kule güncel fiyatlar...

kule vazo dap dragos fiyatlar Haberi

kule vazo dap dragos fiyatlar


298 adet rezidans dairenin yer aldığı Dap Vazo Kule İstanbul Maltepe'de 3 blok halinde yükseliyor. Blokların 19 ve 22 katlı olarak inşa edildiği Dap Vazo Kule Dap Yapı tarafından Maltepe Dragos bölgesinde inşa ediliyor.


Dap Vazo Kule adres bilgileri ve iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 99 adet ofis ve 11 adet ticari ünitenin de bulunduğu Dap Vazo Kule Maltepe projesinde stüdyo, 1+1, 2+1'ler tasarlandı.


İşletmeciliği için Rotana ile anlaşan Dap Yapı Vazo Kule projesinde daireler, kullanılmadığı zaman profesyonel kiralama hizmeti ile yatırıma dönüşüyor.  Maltepe Dap Vazo Kule satış fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.


Dap Vazo Kule adres bilgileri!



Dap Vazo Kule adres bilgileri!


Dap Vazo Kule iletişim bilgileri: 0216 444 33 39

Dap Vazo Kule adres bilgileri: Altayçeşme Mh. Çam Sokak No:16 Maltepe...