29 / 04 / 2024

Kuleli Evleri satılık

Kuleli Evleri satılık

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Beyaz Yakalılar ve Y Kuşağı Kuleli Evleri'ni tercih ediyor!

Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyan Kuleli Evleri merkezi lokasyonu ile özellikle beyaz yakalıların ve Y kuşağının tercih noktası oldu.

Kuleli Evleri'nde yüzde 0,42 faiz oranıyla konut fırsatı!

Yıldırım Yapı Grubu, Kuleli Evleri Poyraz II projesi için başlattığı kampanyada faiz oranını 60 ay vadede 0.42’ye, 120 ay vadede ise 0.70’e sabitledi. Vadeli kampanyalarda yüzde 10 indirim imkanı sunan Yıldırım Yapı Grubu peşin alımlarda ise yüzde 20 indirim uyguluyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde teslimler 2016'nın son çeyreğinde yapılacak!

İstanbul Şişli Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri konum olarak Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 1 yıl sonra!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 1+1 daireler 330 bin lira!

Yıldırım Kuleli Evleri İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Yıldırım Kuleli Evleri projesinde 1 oda 1 salon daireler 330 bin liradan satışa sunuluyor...

Westside İstanbul Evleri satılık!

Westside İstanbul Evleri satılık daire sayısı 1115, dükkan sayısı ise 166 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık!

Sultanbeyli İdilia Evleri satılık daire fiyatları 226 bin TL'den başlıyor ve 5 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari blok olarak hayata geçiriliyor.

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire!

Zekeriyaköy Köy Evleri satılık daire fiyatları 550 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Terrace Mix Evleri satılık!

Terrace Mix Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen proje metro ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa ediliyor.

Körfezkent 4 Evleri satılık!

Körfezkent 4 Evleri satılık daire fiyatları 165 bin TL ile 617 bin TL arasında değişiyor. 1.096 tane daire ve 28 tane ticari birimden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık!

İş GYO Manzara Adalar Evleri satılık daire fiyatları 267 bin 700 liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların 2018 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık!

Bakırköy Semerkand Line Evleri satılık daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 50 peşinat ödenmesi durumunda kalan bedel için firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık!

Sur Yapı Vitrin Evleri satılık daire sayısı 289 olarak belirlendi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede daire fiyatları 287 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerim Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

Kuleli Evleri satılık Haberi

Kuleli Evleri satılık

İstanbul’un kalbi Bomonti’de inşa edilen Kuleli Evleri Poyraz II, özgün mimarisi ile şehir hayatının klasikleşen yapılarını geride bırakarak geniş balkonları ve dev terasları ile açık havanın sağladığı ferahlığı şehrin merkezine getiriyor. 

Dış mimarisindeki modern çizgileriyle dikkat çeken Kuleli Evleri Poyraz II,  modern yaşam alanları ile mutlu, kaliteli ve güvenli bir hayat sağlıyor. 


 
Teras ve Balkonlarla Ferah Bir Yaşam Alanı

Konforlu bir teras dekorasyonu sunan Poyraz II projesinde  tüm evin havası değişiyor. Daire büyüklüklerinin 69 ile 158 metrekare arasında değiştiği projede geniş teraslar, yaz akşamlarına ferah ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. 

9 bin 920 metrekare alan üzerinde yükselen Kuleli Evleri Poyraz II projesi 2 blok ve 94 konuttan oluşuyor. Projede daire büyüklükleri 69 ile 158 metrekare arasında değişen 1+1 teraslı ve...