29 / 04 / 2024

Kuleli Evleri satış ofisi

Kuleli Evleri satış ofisi

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Kuleli Evleri Bomonti’den daire alanlar Koruncuklara bağış yapacak!

Yıldırım Yapı Grubu, Koruncuk Vakfı ile çocukların hayatında fark yaratacak bir kampanya başlattı. Yıldırım Yapı Grubu, yıl boyunca Kuleli Evleri Bomonti’den daire satın alanlar adına Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağış yapacak.

Kuleli Evleri Bomonti'de peşinde yüzde 10 indirim!

Değerlenen konumu ve kolay ulaşım olanakları ile merkezde olmanın ayrıcalığını katlayacak Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona yaklaşılıyor. İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede satışlar devam ediyor.

Şişli Kuleli Evleri Poyraz 1'de satışların yüzde 90'ı tamam!

Kuleli Evleri Poyraz I projesi satışları devam ediyor. Gereksiz hacimlerden doğan satış fiyatlarının en aza indirildiği proje hem satın alırken kazandırıyor hem de merkezi konumu ile yaşam kalitesini artırıyor.

Bomonti Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

3 Etap’tan oluşan Kuleli Evleri projesi’nin ilk etabı kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan farklı büyüklüklerde satışa sunulan konutların tamamı satılmış olup 261 konut daire sahiplerine teslim edilmiştir.

Bomonti Kuleli Evleri'nin yüzde 65'i satıldı!

Yıldırım Yapı Grup tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Kuleli Evleri toplamda 3 etaptan oluşuyor. İlk etap evler teslime hazır. İkinci halka az sayıda konuttan oluşuyor. 3’üncü etap için ise çalışmalar hızlandı.

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler Aralık 2016'da!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri Şişli'de yükseliyor.Toplam 587 adet daireden oluşan Yıldırım Kuleli Evleri'nde daireler 395 bin TL'den satışa sunuluyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 1!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 1 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Dairelerin 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler Şubat ayında gerçekleşecek.

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesi Şubat'ta teslim!

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesi Şubat'ta teslim edilecek. Dairelerin 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 52 adet daire yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor.

Kuleli Evleri Poyraz 1 satış ofisi!

Kuleli Evleri Poyraz 1 projesinde daireler 460 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje Şubat ayında teslim edilecek. Kuleli Evleri Poyraz 1 satış ofisi telefon numarası 444 2 189.

Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa!

Yıldırım Yapı tarafından İstanbul Şişli Bomanti'de hayata geçirilen proje Yıldırım Kuleli Evleri'nin ikincisi Piripaşa Haliç'te yükselecek. Yıldırım Kuleli Evleri Piripaşa daire satışları henüz başlamadı.

Yıldırım Kuleli Evleri'nin yenisi Piripaşa'da yükselecek!

İlki Bomonti Şişli'de hayata geçirilen Yıldırım Kuleli Evleri projesinin ikincisi Piripaşa'da Haliç'te inşa edilecek. Henüz satışa çıkmayan projede satışların ne zaman başlayacağı henüz belirlenmedi. Ancak başlangıç tarihi yakın bir tarih olarak planlanmı

Yıldırım Kuleli Evleri'nde 1+1 daireler 330 bin lira!

Yıldırım Kuleli Evleri İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Yıldırım Kuleli Evleri projesinde 1 oda 1 salon daireler 330 bin liradan satışa sunuluyor...

Kuleli Evleri satış ofisi Haberi

Kuleli Evleri satış ofisi

İstanbul’un parlayan yıldızı Şişli  Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi Kuleli Evleri ile Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafedesiniz.


Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.


Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kuleli Evleri Bomonti’de toplam 7 bin 80 m2 inşaat alanı bulunmaktadır. 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçeneklerinden oluşan Kuleli Evleri Bomonti, en güzel butik proje örneğini İstanbul’un merkezinde yer alan seçkin semtlerden biri olan Bomonti’de hayata...