29 / 04 / 2024

Kuleli Evleri ulaşım bilgileri

Kuleli Evleri ulaşım bilgileri

Kuleli Evleri Bomonti çok özel bir yaşam merkezidir. Az katlı yatay mimarisi, geniş teraslı daire seçenekleri ve hayatınızı kolaylaştıracak birbirinden özel dükkanlarıyla Bomonti’nin yeni göz bebeği...

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi!

Kuleli Evleri Piripaşa satış ofisi iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Yıldırım Yapı Grubu tarafından Beyoğlu'da hayata geçirildi...

Kuleli Evleri Bomonti'de peşinde yüzde 10 indirim!

Değerlenen konumu ve kolay ulaşım olanakları ile merkezde olmanın ayrıcalığını katlayacak Kuleli Evleri Bomonti projesinde sona yaklaşılıyor. İstanbul'un köklü ve merkezi bir semtinde modern hayatın getirdiği ihtiyaçları karşılayan butik projede satışlar devam ediyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Yıldırım Yapı Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

7 bin 80 metrekare inşaat alanına sahip projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Fiyatların 440 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yıldırım Yapı Kuleli Evleri 3 etaptan oluşuyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları!

Şişli Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiyor. İnşaat alanı 9 bin 920 metrekareden oluşan projede 18 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları!

Bomonti Yıldırım Kuleli Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşeceği projede 69 konut ve 13 dükkan yer alıyor.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Yapı Grubu imzası taşıyan Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2'de toplam 94 adet konut bulunuyor. Proje 9 bin 920 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 nerede?

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 Feriköy!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Şişli Feriköy'de Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyor. Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde 94 adet daire yer alıyor...

Kuleli Evleri ulaşım bilgileri Haberi

Kuleli Evleri ulaşım bilgileri

İstanbul’un parlayan yıldızı Şişli  Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu’nun yeni projesi Kuleli Evleri ile Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafedesiniz.


Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.


Kuleli Evleri Bomonti'de teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 1+1 daireler 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Kuleli Evleri Bomonti’de toplam 7 bin 80 m2 inşaat alanı bulunmaktadır. 69 adet 1+1 normal, 2+1 normal ve teraslı, 3+1 teraslı dubleks ve 4+1 teraslı dubleks daire ile 13 adet farklı metrekarelerde dükkan seçeneklerinden oluşan Kuleli Evleri Bomonti, en güzel butik proje örneğini İstanbul’un merkezinde yer alan seçkin semtlerden biri olan Bomonti’de hayata...