14 / 05 / 2024

kuleli parkına otopark mı yapılacak

kuleli parkına otopark mı yapılacak

Yeni Bosna Kuleli Parkı'nın alt kısmına 470 araç kapasiteli otopark yapılacak

Üsküdar Validebağ Korusu'na otopark yapılmasına tepki!

Validebağ Gönüllüleri, Üsküdar'ın Altunizade Mahallesi’nde yer alan Validebağ Korusu'na Üsküdar Belediyesi tarafından 500 araçlık otopark yapılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Trabzon'da seyir kuleli park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince inşa edilen proje kapsamında, yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine "Ekopark" tarzında, seyir kuleli, ahşap yürüyüş platformu ile kafe tarzında ünitelerin bulunacağı park hayata geçirilecek.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Tekinalp Holding'ten eski TIR parkına AVM!

Mahmutbey-Bahçeşehir yolundaki eski TIR parkına Tekinalp Holding tarafından outlet alışveriş merkezi yapılıyor. 65 bin metrekarelik alana sahip AVM’nin Mart 2019’da açılması planlanıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 bungalov ev inşa edilecek!

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Gölcük Tabiat Parkı’nda doğaya uyumlu şekilde inşa edilecek olan 25 adet bungalov evin inşaatlarına başlandı. 

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler yapılacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında yer alan Gölcük Tabiat Parkı’na dağ köşkü ve bungalov evler inşa edilecek. Yapılacak olan evler 19 Aralık’ta ihaleye çıkılacak. 

kuleli parkına otopark mı yapılacak Haberi

kuleli parkına otopark mı yapılacak

Yeni Bosna'da yer alan 15 dönümlük Kuleli Parkı'nın yedi dönümü Bahçelievler Belediyesi tarafından otoparka dönüştürülecek. Park'ta yer alan ağaçlar sökülüp başka yere nakledilecek.Bahçelievler Belediyesi'nin hazırladığı projeye göre otopark 470 araç kapasiteli...