02 / 05 / 2024

kulp aygün köyü ilkokulu ne zaman bitecek

kulp aygün köyü ilkokulu ne zaman bitecek

Diyarbakır' ın Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Aygün köyünde yapımı devam eden Aygün İlkokulu inşaatını inceledi. Kaymakam Maraşlı, eksikliklerin giderilmesi için yüklenici firma görevlilerine talimatlarda bulundu...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, TOGO’nun ve Sinan Aygün’ün avukatı aynı!

Gündem eski CHP milletvekili Sinan Aygün’ün TOGO kuleleriyle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan iddialarıyla çalkalanıyor...

Gamze Özçelik köy hayatını seçti!

Şehrin gürültüsünden bunalan ünlüler çareyi doğaya sığınmakta buluyor. Eski oyuncu Gamze Özçelik, soba başında çekildiği fotoğrafını "Köy hayatını seçti" notuyla paylaştı.

Aygök Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygök Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Silivri'de Yahya Aydın tarafından kuruldu. 

İBB, Boğaz'ın kıyısındaki arsasını satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'de boğaz kıyısında yer alan son derece stratejik konumda bulunan arsasını satış listesine ekledi. 

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Beyşehir Gölü'nün kıyısına kumsal yapılacak!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konya'nın denizi" olarak nitelendirdikleri Beyşehir Gölü'nün ilçe merkezindeki kıyılarında yeni bir kumsal alan oluşturmayı planladıklarını söyledi.

kulp aygün köyü ilkokulu ne zaman bitecek Haberi

kulp aygün köyü ilkokulu ne zaman bitecek


Diyarbakır'ın Kulp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Aygün köyünde yapımı devam eden okul inşaatını inceledi.


Kaymakam Maraşlı ve Jandarma Komutanı Binbaşı Orhan Yurdakul, ihalesi geçtiğimiz yıl yapılan 8 derslikli Aygün İlkokulu inşaatını inceledi. Kaymakam Maraşlı, okul inşaatını incelemesinin ardından eksikliklerin giderilmesi için yüklenici firma görevlilerine talimatlarda bulunarak, okuldan ayrıldı.



Maraş...