19 / 05 / 2024

Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları ihale

Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları ihale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları Hizmet Binalarının Giriş Düzenlemeleri ve Bakım Onarımlarının Yapılması yapım işi ihale edecek. İhale 24 Aralık 2013 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Orhangazi Kültür Merkezi 2019'da tamamlanacak!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde inşaatına devam edilen Kültür Merkezi ve Kent Meydanı Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Kültür Merkezi binasının ikinci kat çalışmalarının beton atma işlemlerine devam ediliyor.

Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları ihale Haberi

Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları ihale


Kültür Merkezleri ve Şehir Tiyatroları Hizmet Binalarının Giriş Düzenlemeleri ve Bakım Onarımlarının Yapılması yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 24 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için