26 / 07 / 2024

kuluca adrasan mahallesi imar değişikliği

kuluca adrasan mahallesi imar değişikliği

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüş

Antalya Adrasan'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, turistik Adrasan Mahallesi'ne ilişkin yeni imar planını onay için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiklerini açıkladı.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Antalya Olimpos'taki evler boşaltılıyor!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde çıkan orman yangını nedeniyle Olimpos mevkisindeki turistik işletmelerde ve evlerde boşaltma işlemi devam ediyor.

Antalya Kumluca Belediye Meclisi imar değişikliği onayladı!

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüş

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar mühürlendi!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz Koyu'nda kaçak olduğu tespit edilen yapılar hakkında Kumluca Belediyesi tarafından tutanak tutularak mühürlendi.

Kumluca Ceneviz Koyu'ndaki kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen iki konteyner yıkılırken Adrasan Mahallesi'nde de bir kaçak yapı hakkında tutanak tutuldu...

Adrasan'daki işletme sahipleri yapılabilecekleri görüşmek üzere bir araya geldi!

Kumluca'nın Adrasan Mahallesi'nde çıkan ve de 120 hektar ormanlık alanın yanı sıra bazı işletmelerde hasara neden olan yangının ardından iş yeri sahipleri yaralarını sarmaya çalışıyor.

Adrasan'daki yangın kontrol altına alındı!

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarında etkisiyle büyüyerek bazı otel ve pansiyonlar ile işletmelere de zarar veren orman yangını, sabaha karşı kontrol altına alındı.

Adrasan Mahallesi'ndeki yangın bölgedeki otellere zarar verdi!

Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi İnceboyun mevkisinde orman yangını başladı. Adrasan Mahallesi'ndeki milli park alanında başlayan yangından bölgedeki otellerin ve tesislerin de zarar gördüğü belirtildi

Ankara Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırlarında yer alan Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ'de başvuru için son 6 gün!

Başvuru döneminin 24 Haziran'da başlayacağı TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesinde fiyatlar 48 bin 866 TL'den başlıyor...

kuluca adrasan mahallesi imar değişikliği Haberi

kuluca adrasan mahallesi imar değişikliği

 Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında yapıldı.

Toplantıda Kumluca Belediyesi'nin 2016, 2017 ve 2018 yıllarına ait üç yıllık tahmini bütçesi, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Kazım Turkay tarafın meclis üyelerine okudu.

Turkay, buna göre Kumluca Belediyesi'nin 2016 yılı tahmini bütçesinin 42 milyon, 2017 yılı bütçesinin 44 milyon ve 2018 yılı bütçesinin 46 milyon lira olduğunu kaydetti. Tahmini bütçe , oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüşüldü. Değişiklik, oy birliğiyle karara bağlandı.



Batı...