02 / 05 / 2024

kum mevkii imar planı

kum mevkii imar planı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ' nca onaylanan Sorgun, Kum Mevki ve Hatıplar Nazım ve Uygulama İmar Planları, Manavgat Belediyesi ' nde askıya çıktı.

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İzmir Deliktaş'ta kum ocağı projesinin imar planı iptal edildi!

İzmir’in Dikili ilçesine bağlı Deliktaş köyünde yapılması planlanan kum ocağı projesine köylülerden tepki gelmesi üzerine imar planı iptal edildi.

Atakent Halkalı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Atakent Mahallesi, Halkalı Mevkii, 801 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Kemerburgaz Mevkii, Mimar sinan Mahallesinde Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Beykoz Çavuşbaşı’nda imar planı çalışmaları başlıyor!

Beykoz Çavuşbaşı Mevkii Elmalı havzası imar planları sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beykoz Belediyesi ve İSKİ’nin ortak gayret ve çabalarıyla çözülüyor, imar planı çalışmaları yakında başlıyor. 

Eyüpsultan Alibeyköy imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan Alibeyköy Mevkii, Güzeltepe Mahallesi'ndeki bazı parseller, yollar ve kadastral boşluklara ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Bayrampaşa Sağmalcılar Kentsel Dönüşüm imar planı askıda!

Bayrampaşa Sağmalcılar Mevkii Kentsel Dönüşüm Amaçlı 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Silivri Alipaşa Köyü Mevkii imar planı değişikliği askıda!

Silivri İlçesi, Alipaşa Köyü Mevkiinde işletilen Silivri Yer Altı Doğal Gaz İletim/Dağıtım Tesislerine İlişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Kemerburgaz nazım imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Mimarsinan Mahallesi, Kemerburgaz Mevkii 3329, 2865, 1057 parselleri kapsayan alan ile anılan parsellerin nazım imar planı askıya çıktı..

Sarıyer'deki iki alana ilişkin imar planı askıda!

Sarıyer'e bağlı Maslak Mevkii ve Mirgün Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin iki ayrı imar planı askıya çıktı..

Arnavutköy Derbent imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Derbent Mevkii 17.06.2016 onanlı planda 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Kartal Soğanlık Mahallesi nazım imar planı askıda!

Kartal İlçesi Soğanlık Mahallesi, Kireçhane Mevkii'deki bir parsele ilişkin nazım imar planı askıya çıktı.

Bağcılar Mahmutbey imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyiçi Mevkii'deki alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

kum mevkii imar planı Haberi

kum mevkii imar planı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, askıya çıkan planlarla ilgili Atatürk Kültür Meıkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. 


Side Turizm Alanı ve Oymapınar Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Kapsamında, Side Turizm Alanı (Sorgun Kesimi) 1/25000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu, Manavgat 2. 

Etap Sorgun Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planı ile Manavgat 3. Etap Hatıplar Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planları 12 Şubat 2015 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca onaylanarak 17.02.2015 tarihi itibanyla Manavgat Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü'nde askıya çıkanldı. Sorgun, Kum Mevki ve Hatıplar Nazım ve Uygulama İmar Planları ile ilgili olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde geniş katılımlı bir toplantı düzenledi. 

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Oytun...