29 / 04 / 2024

Kumcağız Aquacity

Kumcağız Aquacity

Zekeriyaköy'de konumlandırılan ParkONE projesinde tripleks villaların fiyatları 795 bin dolardan başlıyor

Sinpaş GYO Aquacity 2010 projesi değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesinde yer alan 1958 parselde bulunan Aquacity 2010 projesine ait 9 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Kocaeli Büyükşehir'den Kumcağız’a futbol sahası!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine de futbol sahası yapıyor.

Alkan Yapı, Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız'ı tamamlıyor!

Alkan Yapı, Karadeniz'in en sakin koyları arasında yer alan Kerpe ve Kumcağız'da hayata geçirdiği Doğaköy Kerpe ve Alkanflora Kumcağız projelerinde yaşam haziranda başlayacak. İşte ayrıntılar...

Kandıra Kumcağız Futbol Sahası 100 gün içinde bitecek!

Kandıra Kumcağız'a yapılacak futbol sahasının ihalesi gerçekleşti. Tesisin 100 gün içinde bitirilmesi planlanıyor. İhale Salonu'nda gerçekleştirilen oturumda üç firma teklif verdi.

Kocaeli Kumcağız'a futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Kumcağız'a yapılacak futbol sahasının ihalesi önceki gün Büyükşehir İhale Salonu'nda gerçekleştirdi.

Kandıra Kumcağız'da futbol sahası ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Kocaeli Kumcağız’da futbol sahasının ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Kumcağız Futbol Sahası'nın ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Sahanın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenlendi.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasına spor tesisi kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Kumcağız sahil bölgesine futbol sahası için kollar sıvandı.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Zeynel Abidin Ekrem: Kocaeli Kefken'e yeni projeler geliyor!

Kumcağız, Kovanağzı ve Kapri plajlarına sahip olan Kefken’e Büyükşehir Belediyesi tarafından son bir yılda adeta hizmet yağdı.

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satış ofisi!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut alternatiflerinin yer aldığı Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satış ofisi telefon numarası 0262 563 6063 olarak belirlendi...

Kumcağız Aquacity Haberi

Kumcağız Aquacity

 

Zekeriyaköy'de yükselen Park One Evleri; Mitaş Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Proje kapsamında toplam 79 konut bulunuyor.

Park One'ın mimarisinde Space Mimarlık ve Tasarım şžirketi'nin sahibi Kaan çetinkaya'nın imzası bulunuyor. 30 dönüm alan üzerinde yükselen Parkvan Evleri'ndeki konutların alanları 204 ila 315 metrekare arasında değişiyor.

ParkONE fiyat listesi:

Bahçe katları: 684.000 dolar-715.000 dolar

Bahçe dubleksleri: 525.000 dolar- 598.000 dolar

çatı dubleksleri: 421.000 dolar- 526.000 dolar

Tripleks villalar: 795.000 dolar-983.000 dolar

Proje kapsamında yer alan konutların ödemelerinde kredi kullanılıyor. 24 ay içerisinde teslim edilecek projenin sosyal alanları içerisinde ise tenis kortu, kafeler, oyun alanları, sauna, pilates, havuz, hamam, tenis kortu ve restoran ile GYM yer alıyor. Park ONE'da ayrıca 12 dönüm...