27 / 04 / 2024

kumluca adrasan sahil imar çalışması

kumluca adrasan sahil imar çalışması

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Tekirova, Adrasan, Gelidonya Burnu Arası doğal sit alanı ilan edildi!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yer alan Tekirova- Adrasan- Gelidonya Burnu Arası 'nitelikli koruma alanı'  ilan edildi. Bölgenin 'doğal sit-kesin korunacak hassas alan' tesciliyle ilgili idari sürecin ise devam ettiği ifade edildi. 

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Antalya Adrasan Barajı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Antalya'nın Kumluca bölgesinde inşa edilen Adrasan Barajı'nda sona gelindi. Baraj ile 6 bin dekar zirai arazide sulu tarım yapılacak.

Antalya Kumluca'da imar parsellerinin uygulaması iptal edildi!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Adrasan Mahallesi merkez imar parselleri için imar çapı, ruhsat ve iskan işlemlerinin durdurulduğunu dile getirdi.

Kumluca Adrasan sahiline imar uygulaması!

Kumluca'nın Adrasan sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Kumluca ve Adrasan'da evi yanan ailelere yeni konut müjdesi!

Kumluca ve Adrasan bölgelerinde çıkan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için Başbakanlık'tan 3 milyon 207 bin liralık ödenek çıkarıldı. Ödenekteki 1,5 milyonun konutları tamamen yanan vatandaşlara konut yapmak üzere kullanılacağı öğrenildi.

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılaşmanın önüne geçildi!

Antalya'nın Kumluca Belediyesi Zabıta ve İmar Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, turistik Olimpos mevki ve Adrasan Mahallesinde yapılan denetimlerde kaçak olarak yapımları devam ettiği tespit edilen iki yapı mühürledi.

Kumluca Adrasan için Turizm Bakanlığı imar planı hazırladı!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya şunları konuştu, "Şu anda en büyük sıkıntımız imar planı konusu, bu konuda da Turizm Bakanlığımız tarafından bir imar planı yapıldı. " dedi.

Antalya Kumluca Eko Kumul Park sahil projesinde yıkım başladı!

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Kumluca Adrasan imar planı askıda!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, imar planının 1/5000'lik olanının Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde, 1/1000'lik olanının ise Kumluca Belediyesi'nde askıya çıkartıldığını söyledi.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

kumluca adrasan sahil imar çalışması Haberi

kumluca adrasan sahil imar çalışması

Antalya Kumluca'ya bağlı Adrasan Mahallesi'nin sahil kısmında 410 dekar alanda imar uygulamasına başlandı. Adrasan Mahallesi sahilindeki 410 dekar alanda 1'inci etap 18 imar uygulaması için sözleşme düzenlendi.


Adrasan 1'inci etap imar planını onaylamasının ardından Kumluca Belediyesi ve yüklenici firma arasında imzalar atıldı.


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, uygulama yapılacak yer içerisinde turizm alanı, rekreatif alan ve günübirlik alanların bulunduğunu ifade etti. 410 dekarı kapsayan alanın 18 imar uygulaması yapım işi için harita mühendisi Ayşe Çağatay ile sözleşme imzaladıklarını belirten Çetinkaya, çalışmanın 6 ay içerisinde tamamlanacağını...