29 / 04 / 2024

Kumluca Belediyesi

Kumluca Belediyesi

Kumluca Belediyesi tarafından ihalesi yapılan ve harcamaları Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından karşılanan Rhodiapolis Antik Kenti'ndeki amfi tiyatro, sahnenin korunması ve Opramoas Anıtı'nın restorasyonu çalışmasında so

Hazine'den Kumluca Belediyesi'ne arsa bağışı!

Antalya Kumluca’ya bağlı Altınyaka Mahallesi’nde daha önce jandarma karakolu olarak kullanılan alan, Maliye Bakanlığı tarafından Kumluca Belediyesi’ne tahsis edildi. Arsada sosyal donatı alanı yapılması planlanıyor.

Antalya Kumluca'da ruhsatsız kantinler mühürlendi!

Kumluca Belediyesi, daha önce denetim gerçekleştirdikleri ve ruhsatsız oldukları için haklarında tutanak tutulan okul kantinlerini mühürledi...

Antalya Kumluca Cami'nin temeli ne zaman atılacak?

Kumluca’da yeni yapılacak ve ilçenin en büyüğü olacak cami inşaatında çalışmalar hızla devam ederken, cami inşaatı temelinin 27 Kasım’da atılacağı bildirildi.

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Kumluca Belediyesi Antalya'da 7 arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Mavikent'te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kumluca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kaynaşlı Belediyesi'nden 29 yıllık üst hakkı ihalesi!

Kaynaşlı Belediyesi, Kumluca Mahallesi'ndeki 1.055 metrekarelik parsel üzerinde sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi ile inşaat yapım işi ihale ediyor...

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'da 12 riskli ev boşaltıldı!

Antalya Kumluca'da toprak kayması nedeniyle 12 ev boşaltıldı. Riskli bölgede bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kemer Belediyesi'nin gönderdiği çadırlara yerleştirildi.

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya Kumluca'da tesis alanının imar planına onay!

Antalya Kumluca Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısında, "Tarımsal Amaçlı Depolama ve Paketleme Tesisleri Alanı" yapılması için imar komisyonunun uygun gördüğü imar planı değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Kumluca Beykonak'ta park yapımı başladı!

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Kumluca Belediyesi Haberi

Kumluca Belediyesi

ÇALIŞMA OCAK'TA BİTİYOR 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Yılmaz, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü Kazılar Daire Başkanı Melik Yılmaz, Antalya Müzesi ve Rhodiapolis Kazı Başkanı Mustafa Demirel, Antalya Anıtlar Bölge Müdürlüğünden Berna Görgülü ve Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Rhodiapolis Antik Kenti'ni ziyaret ederek, kazı çalışmaları hakkında restorasyon çalışmasını yürüten yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmaların tamamının Ocak ayının ilk haftasında bitirileceği açıklandı. 


Sabah...