06 / 05 / 2024

Kumlucada kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi

Kumlucada kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi

Antalya Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi'nde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Başkan Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kaçak emlakçılar hortladı: İnternet veya sosyal medyadan faaliyet gösteriyor!

Son dönemlerde artan kira ve konut fiyatlarından sonra kaçak emlakçılar ortaya çıktı. Ankara'da 2 bin emlakçının kaçak olduğu belirtiliyor. Bu kapsamda bu şahısların internet veya sosyal medyadan faaliyet gösterdikleri belirtiliyor... İşte detaylar...

Fındık kaç TL oldu? Şu an fındık fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2023 güncel fındık fiyatları!

Fındık fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki fındık fiyatlarındaki son durum nedir? İşte detaylar!

Maaşlarda Eylül depremi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin yeni zamla beraber kaç TL olduğu merakla araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL ödenecek? Şimdi yeni zamlı maaşlara bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Eylül şoku! Maaşlar kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği tutarlarının yeni zamla kaç TL olduğu merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki merakla beklenen 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği güncel zamla kaç TL'ye yükseldi? Hemen zamlı maaşlara bakın!

Dolar bugün kaç lira oldu 17 Temmuz güncel dolar fiyatları! Dolar alacaklar hemen buna baksın

Dolar bugün ne kadar oldu, dolar alacaklara dikkat çeken uyarılar, dolar 17 Temmuz'da kaç liradan alınıp satılıyor. Doların kaç lira olduğu kaç liradan satıldığı vatandaşlar tarafından merak edilip araştırılıyor. Dolardaki son durum bilgileri haberimizde... İşte detaylar...

Son dakika... Dolar bugün kaç TL oldu? 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru

Dün güne 14,62 dolardan başlayan dolar kuru bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Dün açıklanan Merkez Bankası'nın kararından sonra dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru...

Son dakika! Dolar/TL kaç lira oldu?

Dolar almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kurunun kaç lira olduğu merak ediliyor. Güne yüzde 0,27 yükselişle başlayan dolar kuru kapanışta alış fiyatı 14,72 TL, satış fiyatı ise 14,76 lira oldu.

Fethiye'de 67 kaçak inşaat mühürlendi!

Tatilcilerin gözdesi olan Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak olduğu bildirilen toplam 67 inşaat mühürlendi.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Kumlucada kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi Haberi

Kumlucada kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi

Antalya Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi Keller mevkinde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.


Kumluca’ya bağlı Yazır Mahallesi Keller mevkinde tapulu arazi üzerinde yapılan inşaat hakkında, Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerinin kaçak yapılaşma tespit ederek mühürleme işlemi gerçekleştirildi.


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade etmeyeceklerini ve denetimleri sürdüreceklerini belirtti. Başkan Çetinkaya, daha önce ekiplerin bölgede kaçak yapılaşma tespit ederek tutanak tuttuklarını, bu yapılar hakkında encümen tarafından yıkım kararı çıktığını ifade etti. 


Aynı bölgede ekiplerin yaptığı kontrollerde kaçak yapılaşmanın devam ettiğinin tespit edilmesiyle tekrar tutanak tutulduğunu ve yapıların mühürlendiğini belirten Başkan Çetinkaya, "İlçe genelinde, yasa ve hukuka aykırı bir yapılaşmaya kesinlikle göz yummayacağız. Daha önce aynı yerlerle ilgili tutulan tutanaklar ve encümenimizin...