29 / 06 / 2024

kumru teyze

kumru teyze

Tunceli’de dört haneli mezrada yaşayan, romatizma nedeniyle yürümekte zorlanan ve hastaneye gidip gelirken at sırtında taşınan 61 yaşındaki Kumru Sezgin için iki kilometrelik stabilize yol yapıldı.

Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanlara vergi şoku! Resmen açıklandı! 

Evi olanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Evlerinde kira almadan kaynanalarını, amca, dayı, hala, teyze, yeğenlerini oturtanların da bu vergiyi ödemesi gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Mefato İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefato İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Nurullah Kumru ve Murat Toz ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın Fatma Teyze'ye yeni evini teslim ediyor! 

Manavgat'ta çıkan yangında evini kaybeden Fatma Teyze'ye yeni ev sözü veren şarkıcı Demet Akalın sözünü tutarak yeni evini inşa ettirdi. 

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Park alanının imara açılmaması için mücadele veren Kıymet Teyze hayaline kavuştu!

Edirne'de 7 sene önce park alanının imara açılmaması için kepçe önünde eylem yapan Kıymet Teyze'nin hayalleri gerçek oldu. 

Daye Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daye Mühendislik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İrfan Kumru ve Muhammed Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

kumru teyze Haberi

kumru teyze

Tunceli’de dört haneli mezrada yaşayan, romatizma nedeniyle yürümekte zorlanan Kumru Sezgin'in eşi Mehmet Sezgin ise eşini hastaneye götürürken çamurlu yolda zorlandıklarını dile getirerek, "Çamurda sırtımızda Doluküp'e götürecektik. Yol yapıldı, kurtulduk. Sayın Valimize, müdürüme ve muhtarımıza teşekkür ederim"...