11 / 05 / 2024

Kumtel Midi Fırın Fiyatları

Kumtel Midi Fırın Fiyatları

Kumtel fırınlarında büyük indirim fırsatı var! Bütçe dostu fiyatlar görenleri şaşırtıyor. İşte Kumtel fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

A101’de Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü!

29 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceğini duyuran A101, aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, Omo Simfer midi fırın 899 TL’ye, granit tava 139,95 TL’ye, 40’lı tuvalet kâğıdı 109 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 29 Haziran 2023...

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum AR 2003 Midi Fırın 1.299 TL! Bakın nerede! İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Şık tasarımıyla her mutfağa yakışan Arzum AR 2003 Midi Fırın, tüm yemek, hamur işi, aperatif ve tatlıları eşit bir şekilde tam kıvamında pişirir. Peki, Arzum AR 2003 Midi Fırın, en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar...

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Kumtel Midi Fırın Fiyatları Haberi

Kumtel Midi Fırın Fiyatları

Tencere-tavada pişen yemeklerin dışında birçok yemek fırında pişiriliyor. Dolayısıyla fırın, en çok ihtiyaç duyulan mutfak aletlerinin başında geliyor. Bu nedenle fırın alırken pek çok seçeneği göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hızlı ve kolay kullanım, kalite, işlevsellik dışında bütçe de en dikkat edilen faktörler arasında.

FIRINLAR, ISITMA TEKNOLOJİSİ UZMANLIĞINDA ÜRETİLİYOR

Kumtel, elektrikli mutfak ürünlerinde ankastre set ve fırınları ile beğenilen markalardan. Kumtel, ısıtma teknolojilerindeki uzmanlığı sebebiyle de fırın kategorisinde oldukça iddialı. Kalitesinin yanında, işlevsel, pratik ve şık tasarımlı ürünleri ile dikkat çeken Kumtel, düşük fiyat politikasıyla da kullanıcılardan tam not alıyor. İhtiyaca göre geniş seçenek şansı sunan Kumtel, fırınları sayesinde fazla çaba harcamadan lezzetli ve pratik yemekler pişirebilme olanağı tanıyor. Özellikle yer kaplamayan mini fırınları en çok tercih edilen modellerinden. Son teknoloji...