11 / 05 / 2024

Kumtel Mini Fırın

Kumtel Mini Fırın

Kumtel fırınlarında büyük indirim fırsatı var! Bütçe dostu fiyatlar görenleri şaşırtıyor. İşte Kumtel fırın modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

BİM'den 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu! Kumtel Mini Fırın 1.099 TL, Kumtel Çift Yönlü Isıtıcı - 629 TL

BİM 2-7 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı .Farklı kategorilerde onlarca ürün müşterileri ile buluşuyor. 2-7 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri yer alıyor. 

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Simfer 4244 inox gri 42 litre turbo midi/mini fırında dev indirim kampanyası! Resmen başladı!

Elektronik ev aletleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan Simfer, mini fırında dev indirim kampanyasının startını verdi. Simfer, 42 litre turbo midi/mini fırına 890 TL indirim geldiğini açıkladı.

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

Vestel SF 10401 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın 9 taksit imkanıyla satışta! 17 Nisan 2023 fiyat listesi! 

Vestel 4 gözü gazlı solo fırın, meyve ve sebze kurutma fonksiyonu, yoğurt yapma fonksiyonu ve buz çözme çonksiyonu ile çalışma gerçekleştirir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Vestel AF-8685 B 69 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL! Teknik özellikler neler? 

Vestel ankastre fırın gelişmiş teknolojisi ve çeşitli pişirme fonksiyonu ile aynı anda aynı ısıda bir kaç yemeğin pişirilmesini sağlıyor. Peki Sıcak Hava Kalkanı Teknolojisi ne işe yarıyor? 

Kumtel Mini Fırın Haberi

Kumtel Mini Fırın

Tencere-tavada pişen yemeklerin dışında birçok yemek fırında pişiriliyor. Dolayısıyla fırın, en çok ihtiyaç duyulan mutfak aletlerinin başında geliyor. Bu nedenle fırın alırken pek çok seçeneği göz önünde bulundurmak gerekiyor. Hızlı ve kolay kullanım, kalite, işlevsellik dışında bütçe de en dikkat edilen faktörler arasında.

FIRINLAR, ISITMA TEKNOLOJİSİ UZMANLIĞINDA ÜRETİLİYOR

Kumtel, elektrikli mutfak ürünlerinde ankastre set ve fırınları ile beğenilen markalardan. Kumtel, ısıtma teknolojilerindeki uzmanlığı sebebiyle de fırın kategorisinde oldukça iddialı. Kalitesinin yanında, işlevsel, pratik ve şık tasarımlı ürünleri ile dikkat çeken Kumtel, düşük fiyat politikasıyla da kullanıcılardan tam not alıyor. İhtiyaca göre geniş seçenek şansı sunan Kumtel, fırınları sayesinde fazla çaba harcamadan lezzetli ve pratik yemekler pişirebilme olanağı tanıyor. Özellikle yer kaplamayan mini fırınları en çok tercih edilen modellerinden. Son teknoloji...