10 / 05 / 2024

kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı

kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından İstanbul İli, Silivri ilçesinde silis kumu ocağı, yıkama-eleme tesisi kapasite artışı için 24 Temmuz 2014 günü halk toplantısı düzenlenecek.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ordu Bazalt-Andezit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ordu İli, Fatsa İlçesi, Salihli Mahallesi'nde yapılması planlanan Bazalt-Andezit Ocağı ve Kırma-Eleme- Yıkama Tesisleri Kapasite Artışı projesi için 30 Mart günü saat 14:00'da ÇED toplantısı yapılacak.

Çankırı Bentonit Ocağı'nın ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Çankırı İli, Kurşunlu İlçesi'nde yapılması planlanan Bentonit Ocağı Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 30 Mart saat 112de gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Bursa Harmancık'ta Saha Kalsedon Ocağı Kapasite Artırımı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Edirne Keşan kömür ocağı ve tesis projesinin ÇED toplantısı 16 Şubat'ta!

Edirne Keşan'da Kırma-Eleme-Paketleme Tesisi Kapasite Artışı ve İlave Açık İşletme Kömür Ocağı projesinin yapılması için ÇED toplantısı 16 Şubat'ta gerçekleşecek.

Yozgat Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Coşkun Toprak San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Yozgat İli, Merkez İlçesi, Fakıbeyli Köyü'nde Kil Ocağı Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta.

Adıyaman Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta!

Dimer Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi sınırları içerisinde Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta.

Konya Mermer Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Hamman Mad. Enj. İnş. San. ve Tic. A.Ş tarafından, Konya İli, Beyşehir ve Derebucak İlçeleri'nde Mermer Ocağı Kapasite Artışı ve Mermer İşleme Tesisi projesinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta Göynem Belediye Kırathanesi'nde yapılacak.

Nevşehir Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projesinin ÇED toplantısı 18 Ağustos'ta!

Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Kaymaklı Beldesi Mevkii'nde Pomza Ocağı Kapasite Artırımı projenin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 18 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Edirne Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Edirne ili, Enez ilçesi, Yazır Mahallesi tarafında yapılacak olan Montmorillonit Ocağı Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz'da Yazır Mahallesi Kahvehanesi yapılacak.

kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı Haberi

kumu ocağı kapasite artışı için halk toplantısı

Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti tarafından İstanbul İli, Silivri ilçesi, Değirmenköy İsmetpaşa Mahallesi dahilinde"Silis Kumu Ocağı, Yıkama-Eleme Tesisi Kapasite Artışı ve Kurtuma Tesisi" projesi gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9.Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Tarihi: 24 Temmuz 2014

Toplantı Yeri: Arılar Gıda Restoran

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Yerinin Adresi: E5 Karayolu Üzeri, Fevzipaşa Mah. Çil Sok. No:45A Değirmenköy,Silivri/İstanbul 


Proje Sahibi:Selim Usta Yapı Malz. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti

Tel: 0212 861 44 33

Faks: 0212 861 44 32

Adres: Sultan Murat Caddesi No:6 Mimarsinan Mah....