30 / 04 / 2024

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde hayata geçiriliyor. 110 adet dairenin bulunduğu projede yer alan konutların 2015 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTO Tiryakioğlu İnşaat Tasarım Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü Tiryakioğlu ve Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çalımoğlu İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Çalım  tarafından kuruldu. 

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllıoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Görgü ve Döne Görgü ortaklığında kuruldu.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzbaşıoğlu İnşaatçılık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güşhan Akbaş ve Yasin Doğansoy ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Güngören, Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sarıoğlu İnşaat Taahhüt Otomotiv Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlyas Sarı tarafından 300 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi Haberi

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi

Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi, Kumuşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Banka kredisi kullanılan projede yer ala dairelerin satışları devam ediyor.


İnşaat çalışmaları 1,5 ay önce başlayan Aydın Didim Gümüşevler 4 projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekareden başlayıp, 160 metrekareye kadar yükseliyor. 


Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks konut tiplerinden meydana geliyor. 


İçerisinde 110 adet dairenin bulunduğu Didim Gümüşevler 4 projesinde yer alan konutların Temmuz 2015 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim projesi sosyal donatı alanları arasında; fitness center, basketbol sahası, yüzme havuzu, çocuk havuzu, yeşil alanlar, özel otopark, 24 saat güvenlik, restaurant mevcut. 


Kumuşoğlu İnşaat GümüşEvler 4 Didim iletişim:

Telefon: 0256 811 40 11

Web: